Tanja - min vän från andra sidan (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-25
Förlag
Bokförlaget Norlén & Slottner
Dimensioner
220 x 160 x 30 mm
Vikt
486 g
ISBN
9789187685859
Tanja - min vän från andra sidan (kartonnage)

Tanja - min vän från andra sidan

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2016-04-25
226
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  120
Visa alla 1 format & utgåvor
Modestylisten som älskar färg och form hade en hemlighet. Det tog nästan 30 år för Ehva Löpp att "komma ut ur garderoben" med sin andliga vän och automatiska handskrift Tanja.
Detta är hennes sanna berättelse.
Boken om min andliga resa har varit otroligt spännande att skriva. Det har känts som om jag har haft huvudrollen i en deckare när jag följt alla ledtrådar och symboler. Jag har hamnat, med Tanjas oumbärliga vägledning, på de mest osannolika platser runt om i världen. Allt i min bok har hänt på riktigt, det är just det som gör min historia så otroligt speciell. Det låter som fiktion men är i högsta grad verklighet. Jag viss te inget om bokens handling i förväg, utan har helt enkelt skrivit ner alla mina upplevelser som en dagbok. Slutet på boken kom som en total överraskning även för mig.
Alla händelser och nästan alla namn i boken är identiska med verkligheten. Jag har inte ändrat på en enda miljö eller upplevelse för att rucka på trovärdigheten. Endast redaktören på nättidningen och hans familj har fingerade namn.
Under resans gång har jag levt ett vanligt liv med en stor kärlek till mina barn, mitt jobb, god mat och resor. Jag känner mig rikt förunnad att ha fått uppleva det här i mitt liv. Det är med stor glädje jag delar mina osannolika och fantastiska händelser med dig. Du får följa med på min andliga utveckling och bakom kulisserna i min värld som modestylist. Boken bjuder på djupa andliga insikter, hoppfullhet och enkla råd som Tanja har förmedlat till mig - från andra sidan - via automatisk handskrift. Följ med på min magiska resa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tanja - min vän från andra sidan
 2. +
 3. Kodnamn - PAM

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kodnamn - PAM av Petra Malm (pocket).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Tanja - min vän från andra sidan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En härligt inspirerande resa på alla plan!
  Jennie Sandelin, 31 oktober 2016

  I Tanja- min vän från andra sidan så får man följa med på både på livets verkliga och mycket spännande resa men även en paralell andlig resa som väcker stor nyfikenhet och beundran! Det var länge sedan jag faktiskt sögs in så i en bok så att jag bara var tvungen att sträckläsa den! Rekomenderas varmt!

 2. Tanja - min vän från andra sidan
  Anette Billberg, 11 oktober 2016

  Tanja - min vän från andra sidan är en mycket lättläst bok och tidvis mycket underhållande.
  Det var svårt att lägga ifrån sig boken då jag ville veta hur hennes resa kommer att fortsätta. Jag kände igen mig själv och min egen andliga resa som jag gjort vilket gjorde boken än mer spännande. Rekommenderar boken med värme.
  Tack Ehva för en mycket intressant och spännande läsning i andlighetens tecken. Ser fram emot nästa bok!

 3. Ljus och positiv energi
  Marie Schjölin, 11 oktober 2016

  Boken är mycket välskriven och berättelsen är fängslande. Det gör att den är svår att lägga ifrån sig. De målande beskrivningarna av platser, miljöer och måltider förstärker upplevelsen ännu mer. Jag upptäckte att jag tyckte om att bära den med mig även då jag inte läste. Som att jag "tankade" ljus och positiv energi från boken rakt in i mitt medvetande - en ny och unik upplevelse för mig.

 4. Amazing
  Marie de Blanche, 3 oktober 2016

  Man får en stark inlevelse som känns i hela kroppen. Man blir fylld av nyfikenhet genom hela boken.
  Rekommenderas starkt.

 5. Ingen långtåkig bok!
  Anna-Lena , 26 maj 2016

  Boken är lättläst, spännande och inte tråkig, snarare rolig.
  Man får vara med Evhas resa i andlighet samt även de målande beskrivningarna från hennes resor runt jorden.
  Det finns vissa liknande berättelser från boken som finns i böckerna "Ut på yttersta grenen" av Shirley MacLaine och "Gåvan från stjärnorna" av Lennart Lidfors. Där de bland annat skriver om Antlantis, reinkarnation.
  Men, den här boken handlar om Evhas resa som gör att man själv blir inspirerad av att utforska sin egen andlighet.

Visa alla 5 recensioner