Matematikens grunder - kvalitativ kartläggning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2016-08-23
Upplaga
1
Förlag
Askunge Thorsén förlag
Originaltitel
Matematikens grunder - kvalitativ kartläggning
Dimensioner
260 x 210 x 8 mm
Vikt
300 g
SAB
Ta
ISBN
9789187701665
Matematikens grunder - kvalitativ kartläggning (häftad)

Matematikens grunder - kvalitativ kartläggning

Häftad Svenska, 2016-08-23
439
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Matematikens grunder är ett kvalitativt kartläggningsmaterial. Analysschemat består av 110 matematiska områden och stödjer läraren att utvärdera sin undervisning.
Forskning visar att det är komplicerat för läraren att fånga hur elever i matematiksvårigheter utvecklar sina förmågor och färdigheter. Matematikens grunder är framtaget för att hantera problematiken kring hur lärare kan dokumentera elevernas utveckling. Det kvalitativa kartläggningsmaterialet är tänkt att följa elever på såväl grundskolan som särskolan och vidare till gymnasieskolan. Matematikens grunder ger således en möjlighet för lärare att samverka och gemensamt dokumentera elevernas matematiska bildningsresa.

Boken vänder sig till såväl lärarstudenter på grundnivå,speciallärare och specialpedagoger på avancerad nivå som till yrkesverksamma lärare. Författare är Ann-Louise Ljungblad som har mångårig lärarerfarenhet av att arbeta med elever i matematiksvårigheter. Hon är författare och har skrivit flera böcker inom fältet. I sin avhandling Takt och hållning - en relationell studie om det oberäkneliga i matematikundervisningen utforskar hon komplexiteten i mötet med unika barn. Idag arbetar Ann-Louise Ljungblad inom speciallärarprogrammet och specialpedagogprogrammet vid Göteborgs universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematikens grunder - kvalitativ kartläggning
  2. +
  3. Att räkna med barn : i specifika matematiksvårigheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att räkna med barn : i specifika matematiksvåri... av Ann-Louise Ljungblad (inbunden).

Köp båda 2 för 1027 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Louise Ljungblad