Återställelsen av allt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2021-04-10
Förlag
Världsbild Förlag AB
Dimensioner
210 x 140 x 6 mm
Vikt
114 g
SAB
Cnd
ISBN
9789187703195

Återställelsen av allt

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-04-10
117
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I sitt stora verk Tredje testamentet målar författaren Martinus upp ett vidsträckt panorama över västerlandets utveckling. Steg för steg rör sig människan genom olika kulturepoker mot en helt ny värld. Kriserna och de påkrävda förändringarna av vårt sätt att leva som skapar så mycket oro i vår tid är led i en stor frigörelse och en förvandling av både vårt klot och vårt mänskliga samhälle. Genom att reflektera över världskänslan i de kulturepoker som föregått vår samtid, kan vi med hjälp av Martinus texter få syn på sammanhanget och riktningen framåt. Återställelsen av allt är en berättelse om hur människans utforskande av världen leder till en ny syn på Gud, och en ny harmoni mellan människa och värld.

Max Käck är tonsättare, filosof och kulturproducent. Han har under många år varit aktiv som föredragshållare, redaktör och lärare inom Martinus kosmologi. I fokus har för honom alltid varit mötet mellan Martinus andliga vetenskap och det samtida samhället.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Återställelsen av allt
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 356 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Återställelsen av allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hoppingivande!
  Eva M, 18 mars 2022

  Jätteintressant att läsa så enkelt om Martinus och hans visioner. Jag får förståelse för lidandet och känner mer hopp om framtiden.

 2. Läsvärt om Martinus och vår tid
  Hans , 18 juni 2021

  Intressant, välskrivet, informativt och läsvärt om hur Martinus kosmologi kan användas för att förstå vår tid. Jag ser dock fram emot en bok där Martinus också relateras till det stora och viktiga sammanhanget New Age, för han är definitivt inte den enda mystikern som på ett fruktbart sätt visar oss vägen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Max Käck