Silverpojken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (105.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Glasbarnen (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Hanna Schmitz
Utgivningsdatum
2016-06-14
Förlag
Lilla Piratförlaget
ISBN
9789187707711
Silverpojken (ljudbok)

Silverpojken Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-06-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En mystisk pojke i kortbyxor smyger omkring i snön. När Aladdin försöker prata med honom, försvinner han snabbt utan att säga ett ord. Och när han rör sig i snön, syns det inga spår där han har gått. Vem är han? Hör han hemma på flyktingbåten i hamnen? Eller kan han vara Silverpojken - han som i hundra år försökt hitta det försvunna kyrksilvret? Aladdin, Billie och Simona bestämmer sig för att lösa gåtan.

Kristina Ohlsson tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker om Fredrika Bergman har alla legat på topplistor, inte bara i Sverige. 2013 utkom Glasbarnen, Kristina Ohlssons första bok för unga läsare, som tilldelades Barnens Romanpris. Silverpojken är den fristående fortsättningen. Idag är Kristina Ohlsson en av våra främsta och mest framgångsrika barnboksförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silverpojken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nice
    Olvan, 27 september 2021

    Tog slut lite fort men ändå väldigt bra handling rekommenderar glasbarnen och stenänglar dom tre är en bokserie en handlar om bille (glasbarnen)och en om simona (stenänglar)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson