Silverpojken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (110.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Glasbarnen (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Hanna Schmitz
Utgivningsdatum
2016-06-14
Förlag
Lilla Piratförlaget
ISBN
9789187707711

Silverpojken Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-06-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En mystisk pojke i kortbyxor smyger omkring i snön. När Aladdin försöker prata med honom, försvinner han snabbt utan att säga ett ord. Och när han rör sig i snön, syns det inga spår där han har gått. Vem är han? Hör han hemma på flyktingbåten i hamnen? Eller kan han vara Silverpojken - han som i hundra år försökt hitta det försvunna kyrksilvret? Aladdin, Billie och Simona bestämmer sig för att lösa gåtan.

Kristina Ohlsson tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker om Fredrika Bergman har alla legat på topplistor, inte bara i Sverige. 2013 utkom Glasbarnen, Kristina Ohlssons första bok för unga läsare, som tilldelades Barnens Romanpris. Silverpojken är den fristående fortsättningen. Idag är Kristina Ohlsson en av våra främsta och mest framgångsrika barnboksförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Silverpojken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra, men inte bäst
  -, 31 juli 2023

  Boken vad bra men inte bäst, jag tycker om serien män lyssnade på dom i fel årdning, det var nog därför den här boken inte vart lika bra!

 2. Världens bästa nok
  Faye, 31 juli 2023

  Boken var helt fantastisk. Jag fastnade på den så lätt den var så spännande och lite läskig. Men jag älskade boken. Det är nog min favorit bok som jag någonsin har läst!¿¿

 3. Jätte bra
  -, 23 juni 2023

  Jag tycker att den är jätte bra men den kunde vara lite bättre. Jag gillar typ bara 2 författare och Kristina Ohlsson är en av dem bästa jag vet. För dem böcker hon gör är spännande och läskiga och lite mystiska.

 4. Nice
  Olvan, 27 september 2021

  Tog slut lite fort men ändå väldigt bra handling rekommenderar glasbarnen och stenänglar dom tre är en bokserie en handlar om bille (glasbarnen)och en om simona (stenänglar)

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson