Urban express  : 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Inläsare
Per Schlingmann, Kjell A Nordström
Utgivningsdatum
2014-09-24
Upplaga
1
Förlag
A Nice Noise
Dimensioner
125 x 140 x 10 mm
Vikt
60 g
SAB
Oabba
ISBN
9789187725401
Urban express  : 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer (mp3-skiva)

Urban express : 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer

Mp3-skiva, Svenska, 2014-09-24
267
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vår tids vinnare är staden och kvinnorna

Det är i städerna det händer! Planeten skakar till och genom vad som kan liknas vid mänsklig gravitation hamnar vi i städerna. Vi befinner oss i en tyst revolution där städerna och kvinnorna är revoltörer. Och vapnet är en Samsung istället för en Kalashnikov. De multinationella företagen blir multiurbana företag. Det urbana är det nya svarta och borgmästarna blir vår tids premiärministrar.

I denna unika bok guidar dig Per Schlingmann och Kjell A Nordström i vad som händer i världen, staden och för oss människor. Förutom stadens till synes ostoppbara attraktionskraft ser vi andra dramatiska förändringar som påverkar villkoren för oss alla:

? Framgång i den digitala världen kräver kompetenser som inte är digitala. När allt kan kopieras blir det som inte kan artikuleras och digitaliseras kvar.

? Det är kvinnornas tid. Utrustade med kunskap och mobil tar de för sig. Männen håller krampaktigt fast vid den ekonomiska makten, men hur länge till?

? Nu är det vild kunskap som gäller! Oavsett hur bra universiteten är, så lär de bara ut hygienkunskap. För att nå framgång krävs något mer. Något magiskt. Vild kunskap.

Det är upp till dig hur du förhåller dig till utvecklingen - det handlar om att vara öppen, ödmjuk och våga experimentera och hantera förändring genom att lära förmågan att lära om.

Lika lite som annat som uppstår idag går denna bok att kategorisera. Den är ett collage som beskriver vår tid och hur du själv kan hantera de förändringar som möter oss alla. Denna bok är helt enkelt queer och söker sin kategori som så många andra idag.

Författarna läser själva in ljudboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna