Sthlm:inferno (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
STHLM (del 1)
Inläsare
Anders Sahlman
Utgivningsdatum
2015-09-17
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789187725869

Sthlm:inferno Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2015-09-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
STHLM:inferno är första delen i en serie om NOCC - National Organized Crime Command - en polisorganisation skapad enbart för att bekämpa den organiserade brottsligheten.

En natt vid ett ökenläger mottar den unge ibn Muhammad al-Qasimi en profetia. Klanens klenod, bärnstenshästen Hoshaba, måste återförenas med sin tvilling Baz, annars går klanens rike under. Tidsfristen är en kamels livstid.

Trettio år senare påträffas en professor i marin-arkeologi mördad i ett rum på Stockholms universitet. Dådet följs av en rad spräng-attentat som lamslår stora delar av Södermalm. En liten grupp människor blir instängda på restaurang Gondolen medan klockan tickar mot katastrofen.

Norma och Joshua, från den hemliga brottsbekämpande organisationen NOCC - National Organized Crime Command, dras av personliga skäl in i en livsfarlig jakt på en okänd fiende. Människor som står dem nära riskerar att dö.
Men vad har en arabisk bärnstenshäst med ett brinnande inferno i Stockholm att göra och vad sker under ytan på ett stormigt Östersjön?

BONUS - ljudboken inkluderar en författarintervju.

Författaren VARG GYLLANDER
Varg bor i Stockholm och arbetar som presschef vid Stockholmspolisen. Sthlm:inferno är hans sjätte spännings-roman.

Om uppläsaren ANDERS SAHLMAN (f. 1979) är frilansande kommunikatör och föreläsare. Han är även känd som standupkomiker och skådespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner på många scener och på TV.

Förlaget A NICE NOISE grundades 2010 och ger endast ut ljudböcker. Förlaget har under sina fem år flera gånger slagit rekord i antal finalnominerade titlar till Stora ljudbokspriset samt ge ut både Nobel- och Augustprisvinnare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Varg Gyllander