Motivation för motion - Hälsovägledning för ökad fysisk aktivitet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2014-10-01
Upplaga
1
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
240 x 170 x 14 mm
Vikt
459 g
ISBN
9789187745058
Motivation för motion - Hälsovägledning för ökad fysisk aktivitet (häftad)

Motivation för motion - Hälsovägledning för ökad fysisk aktivitet

(3 röster)
Häftad Svenska, 2014-10-01
346
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Många människor i Sverige är i behov av att röra sig mer och minska sitt stillasittande. Utgångspunkten för "Motivation för motion" är den senaste svenska rekommendationen för fysisk aktivitet ur hälsosynpunkt, samt förståelsen för vilka faktorer som kan vara avgörande för framgång i arbetet med att förändra livsstilen (i första hand den fysiska aktiviteten).

Att skapa det rätta förändringsklimatet är en viktig uppgift för hälsovägledaren, liksom att ha kunskap om förändringsprocessens olika faser och vilka strategier som är mest effektiva att använda. Boken presenterar såväl hälsovägledarens roll och behov av färdigheter, som strategier och tekniker som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

"Motivation för motion" är relevant för många olika yrkesgrupper som på olika vägar kommer i kontakt med personer i behov av ökad fysisk aktivitet. Den ska kunna användas i många olika sammanhang och under olika förutsättningar. Hur innehållet används beror på hur mycket tid som finns till hälsovägledning.

Boken är en revidering av 2001 års utgåva - nu med uppdaterad kunskap och erfarenhet för beteendeförändring och ökad fysisk aktivitet.

"Vår förhoppning är att boken ska underlätta den svåra konsten, men samtidigt berikande upplevelsen, att hjälpa människor att öka sin fysiska aktivitet."
Johan Faskunger och Kamilla Nylund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Motivation för motion - Hälsovägledning för ökad fysisk aktivitet
  2. +
  3. Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel ... av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna