Orientera i skolan
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2015-03-19
Upplaga
3
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
298 x 215 x 10 mm
Vikt
367 g
SAB
Rbm
ISBN
9789187745492
Orientera i skolan

Orientera i skolan

(1 röst)
Spiral Svenska, 2015-03-19
240
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Orientering, en lära för livet, betonas i läroplanen
Materialet är upplagt så att det ger läraren/pedagogen ökad förståelse och kunskap om hur och när orienteringsundervisning kan bedrivas. Den ökar också förståelsen och kunskapen om vilka effekter orienteringsträning har på barns och ungdomars fysiska, sensomotoriska, intellektuella och psykosociala utveckling. Materialet utgår från läroplanernas mål och riktlinjer samt från orienteringsrörelsens pedagogiska utbildningstrappa.

Kompletterande webbplats med övningar och kopieringsfria mallar

Huvuddelen av boken är en övningsbank som beskriver de övningar som är lämpliga att använda i skolans miljö. Dessutom finns avsnitt som berör skogsvaneövningar, friluftsdagar, Skogsäventyret, betyg och bedömning samt att du får en mängd pedagogiska tips och mallar som är fria att kopiera. Allt detta och ännu mer material, länk- och litteraturtips finns lättillgängligt på en kompletterande webbplats. Gör det enkelt, roligt och pedagogiskt att orientera i skolan.

För alla skolstadier
Orientera i skolan täcker alla stadier i skolan, alltifrån de första grundläggande stegen i klassrummet eller i gymnastiksalen till att man ska kunna orientera själv i närskogen.

Ersätter den förra upplagan från 2011.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Orientera i skolan
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner