Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
SISU Idrottsböckers träningsserie
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
2016-05-10
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
212 g
SAB
Rag
ISBN
9789187745829
Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar

Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar

Spiral Svenska, 2016-05-10
169
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar får du följa med på en äventyrsfylld träningsresa för yngre barn som varvar fantasifulla berättelser med träning av fysiska färdigheter. Häftet med tillhörande webbplats är för dig som är pedagog inom skola och fritidshem, idrottslärare eller idrottsledare för barn i 6-10 årsåldern. Fantasin är ett viktigt redskap för att locka barnen till rörelse. Därför finns till varje lek en berättelse om Mini och hennes vänner som leder vidare till själva leken. Kondition, koordination, balans och styrka är fysiska färdigheter som genomgående tränas i de olika lekarna, som med fördel leks utomhus i kuperad terräng.

Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar är en uppföljare till Träna med roliga lekar utomhus (2011), med ett antal nya övningar och lekar. Nytt i häftet är även kopplingen mellan rörelse och lärande, där forskning visar att det finns ett samband. Efter några lekar finns det därför en bild på Fru Uggla. Där visas hur leken och rörelsen också kan användas med ett lärande i fokus, exempelvis av matematik eller språk.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

  • Träna med roliga lekar utomhus

    Mi Robertini, Ninni Kyséla

    Utomhusmiljön är perfekt för att träna in olika fysiska färdigheter hos barn. Roliga lekar utomhus inspirerar dig att med lekens och fantasins hjälp träna barn i 6-10 årsåldern. I 21 lekar får du ta del av lokatten Mini och hennes vänner som guida...