Lemurien och Atlantis : en resa i tiden (häftad) Lemurien och Atlantis : en resa i tiden
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Andlig utveckling (del 3)
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2022-12-27
Upplaga
2
Förlag
HC Publishing
Dimensioner
200 x 140 x 9 mm
Vikt
193 g
SAB
Bl,Dok
ISBN
9789187807176
Lemurien och Atlantis : en resa i tiden (häftad)

Lemurien och Atlantis : en resa i tiden

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-12-27
275 309 Du sparar 34 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  209
Visa alla 1 format & utgåvor
Historien om Lemurien och Atlantis är speciell. Det går inte att förneka att den är både intressant och spännande att utforska.

Vi gör en resa tillbaka i tiden tillsammans och du får veta mer om dessa fina civilisationer, var de fanns och vilket syfte de egentligen hade.

Boken innehåller också övningar som ger dig möjligheten att själv uppleva och utforska dessa platser och ta reda på om du har egna undermedvetna minnen därifrån.

Detta är en bok för dig som vill fördjupa din kunskap, uppleva något annorlunda och kanske nå en ny nivå i din personliga utveckling.

Författaren Susanne Jönsson grundaren av HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.

Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lemurien och Atlantis : en resa i tiden
 2. +
 3. Aktivera din Merkaba och nå ett högre medvetande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktivera din Merkaba och nå ett högre medvetande av Susanne Jönsson (häftad).

Köp båda 2 för 533 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lemurien och Atlantis : en resa i tiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den är annorlunda och väldigt bra.
  Tina, 3 januari 2023

  Boken ger förklaringar till vad som hände och genom övningarna har jag själv kunnat uppleva en del. Kommer att göra dessa övningar igen, kan absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Jönsson