365 dagar av personlig och andlig utveckling (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Andlig utveckling (del 4)
Antal sidor
460
Utgivningsdatum
2023-09-01
Upplaga
1
Förlag
HC Publishing
Dimensioner
215 x 155 x 33 mm
Vikt
694 g
SAB
Dok,Bl
ISBN
9789187807237
365 dagar av personlig och andlig utveckling (inbunden)

365 dagar av personlig och andlig utveckling

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-01
279
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
365 dagar av personlig och andlig utveckling Kan levereras innan julafton
Välkommen till Dina 365 dagar av personlig och andlig utveckling

Här får du tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap
och fördjupa din personliga och andliga utveckling under de kommande 365 dagarna.

Du kommer att kunna öka din självkänsla, få lättare att sätta gränser, att kunna säga nej när det behövs och inte minst att utvecklas som person.

Här får du även praktiska råd för hantering av stress och oro samt tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap.

Du kan starta när du vill under året och använda boken som en Kalender eller Dagbok där du får en daglig vägledning och du kan följa din utveckling steg för steg. Du kan också använda boken för att få Inspiration där du slår upp dagens datum eller "låter boken" öppna sig och visa dig ett budskap som du behöver just nu.

Månadernas olika teman innebär en fördjupning inom ett visst område som till exempel Att leva från hjärtat, Leva i kärleksfulla relationer, Hantera stress och oro, Öka din självkänsla eller hur du får kontakt med Guider och Vägledare och mycket mer.

Varje dag kan du skriva ner dagens tankar och händelser och på så sätt kunna gå tillbaka och finna stöd i din personliga utveckling.

Boken förklarar på ett lättfattligt sätt olika steg för att komma vidare i livet. Med många tips och övningar har du spännande 365 dagar framför dig!

Önskar Dig varmt lycka till på Din inre resa.

// Susanne Jönsson

Författaren Susanne Jönsson grundaren av HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.

Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 365 dagar av personlig och andlig utveckling
 2. +
 3. Aktivera din Merkaba och nå ett högre medvetande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktivera din Merkaba och nå ett högre medvetande av Susanne Jönsson (häftad).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 365 dagar av personlig och andlig utveckling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och vacker!
  Susanne Ljungh, 9 november 2023

  Personlig utveckling i dagboks format. Jag tänkte börja efter nyår.
  Men insåg att jag kunde börja var som helst! Jag tycker om Att lyssna på mitt hjärta. För övrigt tycker jag att Susanne Jönsson och helhets hälsa är intressant.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Jönsson