Pestens rike (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
294
Utgivningsdatum
2022-03-24
Förlag
Sigill förlag
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
434 g
SAB
Hc
ISBN
9789187819308

Pestens rike

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2022-03-24
200
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Året är 1351.

Digerdöden drar fram genom Sverige, där bittra politiska strider härjar. På Östgötaslätten terroriserar vidriga styggelser och mardrömslika vidunder de redan hårt ansatta byarna och bönderna. Mitt i allt detta står Amund Kätting, rättrådig kämpe och riddare i Dödsrikets tjänst. Han har svurit att upprätthålla ordningen - den gudomliga lag som säger att varje liv så småningom måste släckas och den döde då läggas till evig vila, i riket på andra sidan.

När en präst och en biskop kunniga i svart magi listar ut hur man tränger igenom barriären mellan liv och död hotas denna ordning. Allt hopp ställs nu till riddar Amund - som måste stoppa den nekromantiska duon innan de förstör verklighetens själva fundament.

Till sitt förfogande har han sitt mod, sitt urgamla, runprydda svärd och förmågan att läsa platsers och sakers förflutna. Men är det tillräckligt för att stoppa dessa två mäktiga magiker, med såväl levande som vandöda medhjälpare?

Nagelbitande spänning väntar i den historiska fantasy-romanen Pestens rike - den första delen i en trilogi där Ingrid och Bolmande ögon utgör del två och del tre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pestens rike
  2. +
  3. Ingrid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ingrid av Love Kölle (häftad).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Love Kölle