Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lena Peterssons självbiografi (del 1)
Antal sidor
488
Utgivningsdatum
2017-12-02
Upplaga
1
Förlag
Lumenos Förlag
Dimensioner
215 x 146 x 27 mm
Vikt
637 g
ISBN
9789187855269

Hon verkar vara mycket ensam

Inbunden,  Svenska, 2017-12-02
186
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Om jag har Aspergers syndrom. Då har jag haft den funktionsnedsättningen hela tiden utan att veta om det. I så fall har jag varit annorlunda hela mitt liv utan att jag har märkt någonting. Betyder det att mobbarna har haft rätt hela tiden när de har sagt åt mig att jag inte var normal?

Det här är några av de frågor som Lena Petersson bearbetar i sin självbiografi, en naken skildring om hur det är att växa upp med Aspergers syndrom. En bok om att övervinna svårigheter, att våga, att vinna och framför allt om att leva.

Hon verkar vara mycket ensam är första delen i Lena Peterssons självbiografi. Den andra delen heter Detta resulterade ofta i oro och gråt.

Det var i juli 2011 som Lena Petersson fick diagnosen för Aspergers syndrom, men vägen dit var lång och gick genom många svårigheter under uppväxten och senare. Svårigheter som helt säkert skulle kunnat varit betydligt mindre svåra om vetskapen kring funktionsnedsättningen funnits tidigare, både bland klasskamrater, lärare och andra både vuxna och jämnåriga. Inte minst för Lena själv. Denna självbiografi är hennes sätt att bearbeta sina upplevelser, samtidigt som den är en förhoppning om att skapa förståelse för vad det betyder att leva med Aspergers.

Hon verkar vara mycket ensam är en viktig bok, som ger en djup inblick i livet med Aspergers, en bok som berör med sitt nakna språk och ärlighet, som är intressant, kärleksfull och modig - med andra ord, en bok alla borde läsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hon verkar vara mycket ensam
  2. +
  3. Mitt stora vackra hat : en biografi över Victoria Benedictsson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt stora vackra hat : en biografi över Victor... av Elisabeth Åsbrink (inbunden).

Köp båda 2 för 235 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Petersson