Ljuset från Borneo (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ett extraordinärt äventyr med Spirou och Nicke (del 6)
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2018-05-02
Upplaga
1
Förlag
Cobolt Förlag
Översättare
Per A J Andersson
Originaltitel
Spirou: La Lumière de Bornéo
Medarbetare
Andreasson, Johan (red.)
Illustratör/Fotograf
Frank Pé
Dimensioner
320 x 243 x 10 mm
Vikt
768 g
SAB
Hci
ISBN
9789187861772
Ljuset från Borneo (inbunden)

Ljuset från Borneo

av Zidrou
(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2018-05-02

Slutsåld

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica; color: #232220}Spirou har sagt upp sig från sitt reporterjobb och äntligen fått tid att ägna sig åt sina andra intressen, måleri och trädgårdsarbete. Men oförutsedda händelser får honom snart på andra tankar.

Först drabbas jorden av ett utbrott av märkliga, svarta svampar som sprider sig explosionsartat. Självaste greven av Champignac engageras i mykologernas kamp mot svampinvasionen som hotar att ta över världen. På ett konstgalleri i Bryssel visar en anonym konstnär fantastiska målningar som rika samlare är beredda att betala förmögenheter för. Nicke ber Spirou hjälpa honom i jakten på den mystiske målarens identitet. Samtidigt kommer den store djurtämjaren Noa till stan med hela sitt menageri och då Noas förlorade tonårsdotter oväntat dyker upp går Spirou motvilligt med på att låta henne bo hemma hos honom en tid.

Det sjätte extraordinära äventyret med Spirou och Nicke, denna gång signerat Frank Pé och Zidrou, är en spännande, humoristisk fabel av två serieskapare i högform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ljuset från Borneo. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ljuset från Borneo
    Albin, 17 augusti 2018

    Spirou i ny tappning. En spännande historia och otroligt fina teckningar. Den som varit i Bryssel känner igen många av miljöerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Zidrou