Hoppets tid. Första delen, En dålig början (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Spirou - Hoppets tid (del 1)
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2018-09-28
Upplaga
1
Förlag
Cobolt Förlag
Översättare
Per A J Andersson
Originaltitel
Spirou ou l'espoir: Un mauvais départ
Medarbetare
Sparring, Peter (red.)
Illustratör/Fotograf
Émile Bravo
Dimensioner
320 x 240 x 13 mm
Vikt
749 g
SAB
Hci
ISBN
9789187861895
Hoppets tid. Första delen, En dålig början (inbunden)

Hoppets tid. Första delen, En dålig början

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-09-28
239
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Januari 1940. Europa är i krig, men Belgien är tills vidare neutralt och står utanför fientligheterna. Oron är stor, men befolkningen försöker få vardagen att fungera så gott det går. Nicke har blivit inkallad och då Nazityskland några månader senare går till anfall är han stationerad vid gränsen. Spirou är för ung för militärtjänst och hjälper i stället till där han kan på hemmafronten.

Spirou och Nicke gör sitt bästa för att överleva i andra världskrigets tumult, samtidigt som konsekvenserna av nazisternas ideologi långsamt börjar gå upp för dem. I krigets spår följer flyktingströmmar, stängda gränser, rasistiska trakasserier och interneringsläger. Ändå vägrar Spirou att ge upp hoppet om att få återse sin flickvän Kassandra, den judiska flickan han träffade då hon jobbade på hotell Moustic, och som nu befinner sig i antingen Polen eller Tyskland.

Med serieromanen Hoppets tid har Émile Bravo skapat ett tecknat storverk på sammanlagt över 300 sidor, som kommer att utges i fyra delar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hoppets tid. Första delen, En dålig början
 2. +
 3. Hoppets tid. Andra delen, Ett steg närmare undergången

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hoppets tid. Andra delen, Ett steg närmare unde... av Émile Bravo (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hoppets tid. Första delen, En dålig början. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bra början!
  Schylan, 1 oktober 2019

  En trevlig och bra tecknad Spirou. Helt klart läsvard och jag ser fram mot del 2. jag har nu beställt den och hoppas den håller samma höga kvalitet.

 2. Rekommenderas!
  Johan Källs, 16 oktober 2018

  Mycket välkomponerad fortsättning på "Porträtt av hjälten som oskuldsfull ung man", jag ser fram emot kommande utgivningar. Lite förvillande så finns sedan tidigare en annan fristående fortsättning, "Operation fladdermus", av le Pennetier/Yann. Men det skadar väl inte med alternativ.

Visa alla 2 recensioner