Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-31
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789187879814

Strandläsning E-bok

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-07-31

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommarens mest hyllade feelgoodroman i USA! Nu äntligen på svenska.

En romanceförfattare som inte längre tror på kärleken och en litterär författare som tappat inspirationen antar en utmaning som kan komma att förändra allt de tidigare trott om lyckliga slut.


Augustus Everett är en hyllad romanförfattare. January Andrews skriver bästsäljande romanceböcker. De är varandras raka motsatser.

Faktum är att det enda de har gemensamt är att de bor grannar, i varsitt strandhus, och har drabbats av skrivkramp. Det vill säga tills de en kväll antar en utmaning: Augustus ska tillbringa sommaren med att skriva något romantiskt och January ska skriva nästa stora amerikanska roman. Hon ska lära honom allt hon kan om romcoms och han ska låta henne intervjua överlevare från en sekt. Båda kommer att skriva klart sina böcker och ingen kommer att bli förälskad. Inte alls.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Strandläsning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Frisk fläkt
  -, 28 juli 2021

  Lite pratig som de flesta amerikanska böcker, men man slipper de paniktrendiga måltidsbeskrivningarna som är fallet med så många andra sk feelgoodböcker. Idén är originell och genomförandet helt okej det också. Läser gärna fler av Emily Henry.

 2. Tillkrånglat språk
  Irene Forslund, 10 maj 2021

  Ofta syftningstveksamheter
  Handlingen står och stampar från och till synd för själva grundidén är bra och rolig tror att jag inte tycker om pratigheten

 3. Givande
  -, 22 augusti 2020

  Lättläst och trevlig bok

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Emily Henry