Trasdockorna (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2014-11-12
Förlag
Ordfront Ljud
Dimensioner
123 x 137 x 5 mm
Vikt
39 g
SAB
Hc
ISBN
9789187885006
Trasdockorna (mp3-skiva)

Trasdockorna

Mp3-skiva,  Svenska, 2014-11-12
223
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den nyligen pensionerade fängelseprästen Johannes Brobeck flyttar tillfälligt till Skogome på Hisingen i Göteborg för att vikariera på Skogomeanstalten under sommaren. Vid ett samtal ger en intern honom ett papper med två namn samt några initialer. Inget mer. Kort därefter avlider internen under oklara omständigheter.

Vid samma tid inträffar ett bestialiskt mord på en ung flicka mitt i folkvimlet på Liseberg. Allt polisen har att gå på är att hon troligen var illegal invandrare från något land i Sydostasien. Under tiden upptäcker Johannes att det äldre paret som äger gården där han hyr in sig inte är vad de utger sig för att vara. Deras dotter Madeleine verkar ha råkat ut för ett hemskt öde. Och vad var et som fick barnbarnet, den sjuttonåriga Tanja, att så brådstörtat ge sig av hemifrån utan att lämna några spår efter sig?

Medan polisen jagar en internationell liga som sysslar med människohandel engagerar sig Johannes i Tanjas öde - utan att förstå att han utsätter såväl sig själv som sin älskade hund Petrus för livsfara.

Trasdockorna är en roman om den cyniska människohandeln där unga kvinnor på flykt utsätts för grova övergrepp och säljs som sexslavar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Ahlstedt