Slocknad stjärna : Yndaros (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Symbaroum Krönikan om Törnetronen (del 3)
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2018-10-05
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Nohr, Johan (form)
Illustratör/Fotograf
Martin Grip
Dimensioner
287 x 220 x 16 mm
Vikt
955 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187915420
Slocknad stjärna : Yndaros (inbunden)

Slocknad stjärna : Yndaros

Inbunden,  Svenska, 2018-10-05
419
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den glimrande oskuldsvita snö som fallit under natten låg som en skylande filt över Yndaros smuts och sörja, men vaktsoldat Elgalo visste vad som fanns inunder. Varken snötäcket eller alla som slavade med att skura, feja och dekorera inför Hertiginnans bröllop kunde tvätta bort den verkliga rötan, lika lite som de förmådde att sopa undan stadens skuggor.

"Jag tror på barbarerna , muttrade Arala, hans nyrekryterade patrullkompanjon.

Elgalo nickade instämmande utan att egentligen hålla med. Att någon skulle försöka förvandla den förestående högtiden till ett blodbad var ofrånkomligt, men kandidaterna var så många att han svårligen kunde peka ut en favorit alverna, flyktingarna eller de fallna solriddarna låg lika nära till hands.

Det var som om Ambria höll andan, som om hela riket trodde att alliansen med klanernas Storhövding skulle kväva de många oroshärdar som blossade hetare och hetare omkring dem. Själv var han av en annan uppfattning ...

Eller Mörkermästarna , fortsatte Arala, om ryktena stämmer.

Elgalo försökte fnysa åt idiotin men det som kom ut lät mer som ett plågat stön. Han blickade upp mot Drottningens palats, harklade klumpen ur halsen och tvingade fram ett hånfullt flin.

Men den gode vaktsoldaten hann aldrig få ur sig några ord , inte minsta spefulla fras, innan hans värld rämnade och allt blev eld.

____________________________

Varmt välkommen till Yndaros det ambriska rikets ömmande hjärta och skådeplatsen för tredje delen i Krönikan om Törnetronen. Denna fullmatade bok innehåller resurser som är till glädje för både spelare och spelledare, i form av kampanjmaterial, nya regelelement och inte minst ett storslaget äventyr där spelarnas klokskap och rollpersonerna förmågor kommer att utsättas för mycket tuffa prövningar.

Innehåll i urval:
- Äventyret Slocknad stjärna, vilket utspelar sig under det ambriska rikets skälvande ödestimmar.
- En omfattande redogörelse för Yndaros historia, verksamheter, personligheter och konflikter, avsedd att läsas av såväl spelare som spelledare.
- Ett tjugotal inrättningar och etablissemang där rollpersonerna kan vila, äta, dricka, hitta information eller söka audiens med stadens dignitärer.
- Ett omfattande kapitel för spelledaren, vilket beskriver vad som döljs under regionens yta och som bjuder på massor av äventyrsfrön som kan utvecklas till äventyr eller hela kampanjer.
- En introduktion till Ambrias ädla ätter, en fördjupad beskrivning av Ceremonimagi samt ett stort antal regeltillägg i form av nya förmågor, särdrag, artefakter samt monster och motståndare.

Bokfakta
Författare: Mattias Johnsson
Illustrationer: Martin Grip
Kartor: Tobias Tranell och Lars Strömkvist
Sidantal: 176
Bandtyp: Inbunden
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Slocknad stjärna : Yndaros
  2. +
  3. Väktarens vrede : Tistla fäste

De som köpt den här boken har ofta också köpt Väktarens vrede : Tistla fäste av Mattias Johnsson (inbunden).

Köp båda 2 för 808 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mattias Johnsson