En annan himmel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-07
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Cecilia Franklin
ISBN
9789187917950

En annan himmel E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-05-07

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kärlekssaga i parallella världar New York år 2000

Kate och Ben träffas på en fest och blir blixtförälskade. Allt verkar gå åt rätt håll i det nya milleniet; det är första gången på mycket länge som det inte pågår ett krig, en kvinna styr i Vita Huset och på Manhattans gator har främlingar börjat hälsa på varandra igen. Men redan från början känner Ben på sig att Kate inte är som andra. Och när hon berättar om en återkommande dröm där hon befinner sig i en värld för länge sedan blir han inte förvånad. Men drömmen blir mer och mer verklig för Kate och Ben är rädd att hon håller på att tappa greppet.

London 1593. Kate vaknar som Emilia, älskarinna till en adelsman, och pesten står för dörren. Påverkad av föraningar om en nerbränd och övergiven stad ger hon sig ut för att rädda världen. Varje beslut hon tar kan förändra hennes liv med Ben för alltid.

Sandra Newman bor i New York och har skrivit fyra romaner. En annan himmel är hennes femte. Hon har varit nominerad till The Bailey Women s Prize for fiction, The Guardian First Book Award och varit på listan över årets bästa böcker i The Washington Post och NPR flera gånger. Sandra skriver regelbundet för Harper s och Granta.

Det här är en elegant och lite bångstyrig roman som belyser de oskarpa gränserna mellan kärlek, galenskap, idealism och berättarmakten hos det undermedvetna. CATHERINE LACEY
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Newman