Western Grundbok II Rollpersonen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Western Rollspelet
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2016-03-24
Upplaga
4
Förlag
Åskfågeln
Medarbetare
Bergegårdh, Abe (förf.) / Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin
Dimensioner
285 x 220 x 25 mm
Vikt
1510 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987052

Western Grundbok II Rollpersonen

Inbunden,  Svenska, 2016-03-24
319
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Western är ett rollspel satt i Amerika 1876, 100 år efter att USA blev en självständig nation, elva år efter det amerikanska inbördeskriget, i det mytomspunna vilda västern. Det är en brytningstid då flera stora konflikter ställs på sin spets och nya teknologiska genombrott förändrar vardagen. Den sista vildmarken är inte erövrad och knappt ens kartlagd, samtidigt som moderna kommunikationer gör att du kan ta tåg över hela kontinenten på en vecka. Revolverdueller på dammiga bygator pågår sida vid sida med indiankrig på de stora vidderna, gruvruscher i vildmarken och det myllrande folklivet i en miljonstad som New York. Det är en tid och en plats fylld av konflikter och drömmar, som bara väntar på sina hjältar och antihjältar. Det finns mängder av äventyr som behöver huvudpersoner rollpersoner!

Western Rollpersonen är Grundbok I till rollspelet Western, för allt börjar med den roll just du spelar. Här hittar du allt för att göra din egen rollperson att spela med, som samtidigt får ett personligt förhållande till spelvärlden genom att du kan slå fram Livsöden för dig själv och dina närmaste. Boken är full med verktyg som gör det lättare att komma igång och spela.

Systemet är så flexibelt att det är roligt att lägga tid på de där små detaljerna som gör just din rollperson unik, samtidigt som du kan utgå ifrån någon av de 33 Roller som finns för att snabbt kunna komma igång och spela. Du kan välja mellan tre olika Nivåer, som motsvarar tre skilda sätt att spela och kanske än viktigare visar hur förlåtande spelvärlden är mot er. Fördelar och Nackdelar är med och definierar just din rollpersons personlighet, samtidigt som du måste använda dina begränsningar för att få nytta av dina styrkor.

Western - Rollpersonen säljs även i ett prisvärt paket tillsammans med Western Regelboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Western Grundbok II Rollpersonen
  2. +
  3. Slaget om Maiden Rock

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slaget om Maiden Rock av Johan Englund, Johan Salomonsson, Tove Gillbring (häftad).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »