Kaltes Grottor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2015-11-01
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Simon Lundström
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Francesco Mattioli, Richard Longmore, Reine Rosenberg
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
410 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987106

Kaltes Grottor

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-11-01
137
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du är Ensamma Vargen - den siste av Kai-riddarna. Skrämmande nyheter har just anlänt till ditt hemland. Förrädaren Vonotar lyckades fly norrut över Kalterhavet och härskar nu över isbarbarerna i Kalte. Konungen har lovat ditt folk att Vonotar skall ställas till svars för sina brott. Men det är bara du som kan se till att hans löfte blir uppfyllt.

I Kaltes Grottor tvingas du ta dig an isrikets fruktansvärda faror under jakten på din mest hatade fiende. Ta dig i akt! Denna prövning ställer allt du lärt dig på prov och kommer att utmana din uthållighet till det yttersta.

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Ditt agerande och dina val spelar roll för den berättelse du upplever. Detta är en modern klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer.

Kaltes Grottor är del 3 i den episka sagan om Ensamma Vargen, men går att spela helt fristående. Boken innehåller även Vonotars snara, ett extra äventyr där du spelar magikern Loi-Kymar, en medlem av Kristallstjärnans Brödraskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kaltes Grottor
  2. +
  3. Fruktans Kittel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fruktans Kittel av Joe Dever, Gavyn F Duthie, Andreas S Andreou (häftad).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kaltes Grottor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spelbok
    Marie , 6 januari 2022

    Denna bok har väldigt fina bilder och den är en bok för personer som gillar att spela rollspel. Den bok består av mycket spänning och det leder till spännande berättelser.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna