Under ytan (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen Rollspelet
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2018-03-29
Upplaga
2
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Joakim Andersson
Originaltitel
Under Ytan
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Francesco Mattioli
Dimensioner
241 x 172 x 3 mm
Vikt
130 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987373

Under ytan

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2018-03-29
116
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En hemsk sjukdom har härjar på Kirlundinöarna. Läget är så allvarligt att ögruppen har satts i karantän, trots att desperata människor försöker fly därifrån. Deras enda hopp står till den räddningsaktion där hjältarna ingår. Kaikrigare och örtväktare från Bautar riskerar liv och hälsa för att lösa mysteriet och lindra lidandet. Hela världens öde vilar på hur väl hjältarna lyckas.

Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Under Ytan är gjort så att den som har rollspelet Ensamma Vargen kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det är speciellt framtaget för de som vill prova vad rollspel är, och kunna spela sig igenom ett stämningsfullt äventyr på mindre än två timmar. Tack vare de lösa arken med kartor och färdiga hjältar är det också utmärkt för den som vill visa upp vad rollspel är, till exempel genom att anordna demospel.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång och spela direkt. Samtidigt finns det en hel spelvärld att utforska, med massor av spännande och stämningsfulla detaljer tack vare att de spelböcker som utspelar sig här. Mest kända är Joe Devers soloäventyr (där du läser och spelar en bok samtidigt) om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Du hittar även en massa godbitar i allt rollspelsmaterial spelförlaget Åskfågeln ger ut till Ensamma Vargen

Detta rollspelsäventyr innehåller ett klamrat 20-sidigt häfte i fyrfärgstryck samt lösa ark, med fyra kartor och sex hjältar som kan användas för den som aldrig spelat Ensamma Vargen förut (och vill kunna välja bland färdiga rollpersoner, istället för att göra en egen först). Alla hjältar är krigarmunkar vid Kai-klostret.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Under ytan
  2. +
  3. Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magnamund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magn... av Joe Dever, August Hahn, Matthew Sprange, Darren Pearce (inbunden).

Köp båda 2 för 215 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av August Hahn