Aska över Torseth (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen Rollspelet
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2018-03-29
Upplaga
2
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Joakim Andersson
Originaltitel
Aska över Torseth
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Francesco Mattioli
Dimensioner
244 x 175 x 4 mm
Vikt
160 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987380

Aska över Torseth

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2018-03-29
149
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Aska över Torseth är ett äventyr som tagits fram speciellt för rollspelet Ensamma Vargen. Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Aska över Torseth är gjort så att den som har rollspelet Ensamma Vargen kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det går att spela klart på några timmar, men spelar ni utan tidspress räcker det till två eller tre spelsessioner.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång och spela direkt. Samtidigt finns det en hel spelvärld (som heter Magnamund) att utforska, med massor av spännande och stämningsfulla detaljer tack vare att det finns så mycket spelböcker av olika slag som utspelar sig här. Mest kända är kanske Joe Devers soloäventyr (där du både läser och spelar en bok samtidigt) om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Du hittar även massor av fakta och godbitar i allt rollspelsmaterial spelförlaget Åskfågeln ger ut till Ensamma Vargen.

Detta rollspelsäventyr innehåller både ett klamrat 32-sidigt häfte i fyrfärgstryck samt lösa ark med två olika kartor, åtta kort (tryckta på ett gemensamt ark) och sex färdiga hjältar som kan användas för den som aldrig har spelat Ensamma Vargen förut och vill kunna välja bland färdiga rollpersoner, istället för att göra en egen först. Alla dessa hjältar är krigarmunkar.

Torseth är en liten by nära Ruanon som bett Kai-klostret om hjälp. Hjältarna kommer att få uppleva många och spännande äventyr här, där de lär känna byborna och deltar i deras festligheter innan oroligheterna börjar. Det som därefter följer blir en svår prövning för dem alla, i en kamp mot giaker och kultister för att stoppa en vidrig, mörk ritual.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aska över Torseth
  2. +
  3. Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magnamund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magn... av Joe Dever, August Hahn, Matthew Sprange, Darren Pearce (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna