Baronen av Barbary Coast (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Western Rollspelet
Antal sidor
76
Utgivningsdatum
2018-11-09
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Medarbetare
Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Anders Gillbring
Dimensioner
285 x 219 x 12 mm
Vikt
660 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987397

Baronen av Barbary Coast

Inbunden,  Svenska, 2018-11-09
283
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Slaget landade tungt. Om han bara orkade resa sig skulle han fly ut ur boxningsringen. De fem män som redan blodiga vacklat därifrån tycktes knappt ens påverka den jättelika boxaren. Bonecrusher Jones skakade av sig match efter match med ett flin. Den mest prestigefyllda kampen dröjer till midnatt, men redan nu törstar publiken efter blod och eggar på kämparna i ringen.

Det är en kväll som gjord för att leta efter dolda hemligheter i hjärtat av Barbary Coast. Här pågår vågade framträdanden och vadslagning, alla begär kan tillfredställas från mat och sex till droger och rusdrycker. Stämningen är uppsluppen, berusad och allt mer högröstad, alla hittar något som frestar och lockar i detta syndens näste.

Baronen av Barbary Coast är både ett äventyr till rollspelet Western och en beskrivning av San Francisco 1876. Det finns sex färdiga rollpersoner som är specialgjorda för äventyret, så att ni kan komma igång och spela direkt även om det går lika bra att spela med de rollpersoner ni tagit fram själva. Flera lösa ark med handouts ingår, med personer som förekommer i äventyret. Dessutom har vi bladat in en stor karta över San Francisco (vars baksida visar ett nöjespalats i Barbary Coast).

San Francisco beskrivs både övergripande och med nedslag i det vilda nöjeskvarteret Barbary Coast och stadsdelen Chinatown. Över hundra platser beskrivs, samt mängder av människor och frön till konflikter och äventyr. San Francisco är en stad full av möjligheter, drömmar och ändlösa äventyr!

Bilagor till detta supplementet

Rollformulär

Det finns 6 färdiga rollpersoner att spela äventyret med. De presenteras på 2 sidor var, där en sida har en bild och de olika värden som används i spel och den andra beskriver respektive rollperson, samt vad vederbörande känner till om äventyrets bakgrund och de andra rollpersonerna då spelet börjar.

Personkort

Äventyrets 19 viktigaste personer finns på varsitt kort som är lättare att visa under spel. På framsidan syns bara bilden på personen och vad de heter. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste spelvärdena för respektive person.

Informationskort av olika slag

I äventyret ingår även 8 kort med information som de olika rollpersonerna känner till, eller får veta vid olika tillfällen.

Kartor

I äventyret ingår 2 kartor i färg i formatet 56 x 37,5 cm. En karta över San Francisco inklusive Barbary Coast och Chinatown En karta över nöjespalatset Garden of Delight

Inlagan i den tryckta boken är 76 sidor, Dessutom bifogas 6 sidor person- och informationskort, 6 rollpersoner på separata ark samt 2 kartor som är 56 x 37,5 cm
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Baronen av Barbary Coast
  2. +
  3. Öppen : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Öppen : en självbiografi av Andre Agassi (pocket).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna