Skärvor ur det förflutna (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen Rollspelet
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2018-03-29
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Olle Sahlin
Originaltitel
Skärvor ur det förflutna
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Francesco Mattioli
Dimensioner
241 x 172 x 4 mm
Vikt
160 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987403

Skärvor ur det förflutna

Häftad,  Svenska, 2018-03-29
139
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skärvor ur det förflutna utspelar sig i närheten av Domedagsklyftan. Det är ett intensivt äventyr där spelarnas hjältar måste möta flera faror som ger en unik inblick i landet Sommerlunds våldsamma historia. I grund och botten är det en berättelse om ljusets eviga kamp mot mörkret, men också en påminnelse om att så länge det finns liv finns det hopp.

Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Skärvor ur det förflutna är gjort så att den som har rollspeletEnsamma Vargen bara kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det går att spela igenom på bara några timmar, men det finns även förslag på hur du kan anpassa de scener som ingår, för att få dem att kännas spännande och utmanande lite längre, och förslag på vad som kan hända härnäst.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång och spela direkt. Samtidigt finns det en hel spelvärld att utforska, med massor av spännande och stämningsfulla detaljer tack vare de spelböcker som utspelar sig i Magnamund. Mest kända är Joe Devers soloäventyr (där du läser och spelar en bok samtidigt) om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Du hittar även en massa godbitar i allt rollspelsmaterial spelförlaget Åskfågeln ger ut till Ensamma Vargen

Detta rollspelsäventyr innehåller ett klamrat 28-sidigt häfte i fyrfärgstryck samt lösa ark, med kartor, kort och sex hjältar som kan användas för den som aldrig spelat Ensamma Vargen förut (och vill kunna välja bland färdiga rollpersoner, istället för att göra en egen först). Alla hjältar är krigarmunkar vid Kai-klostret.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skärvor ur det förflutna
  2. +
  3. Under ytan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under ytan av August Hahn (häftad).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna