Fasornas djungel (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen (del 8)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2018-10-09
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Simon Lundström
Originaltitel
Jungle of Horrors
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Richard Longmore, Francesco Mattioli
Dimensioner
210 x 135 x 23 mm
Vikt
605 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987410

Fasornas djungel

Häftad,  Svenska, 2018-10-09
129
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du är Ensamma Vargen - den siste av Kais krigarmunkar. Ditt sökande efter Magnakais dolda hemligheter har fört dig till djungelriket Dessi. Tillsammans med krigarmagikern furst Paido ger du dig av mot Danargs träsk för att hitta ett försvunnet tempel. Kan du överleva mörkermästare Gnaags utsända lönnmördare, krigsherren Zegrons arméer och Agarashs kaosvarelser? Om du misslyckas nu går Ohridotemplets kunskapssten förlorad för alltid.

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Läsupplevelsen blir personlig när ditt agerande spelar roll för den berättelse du tar del av. Detta är en modern klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Att läsa ett soloäventyr påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet, och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar i korta sekvenser, där varje numrerad sektionleder vidare till nästa. De flesta av dessa textblock ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera sektioner har dessutom specialritade illustrationer, för att måla upp scenen i både ord och bild. Detta är del 8 i den episka sagan om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Boken går dock att läsa och spela helt fristående, tack vare den övergripande sammanfattningen i bokens början.

Fasornas djungel innehåller även Slavarna i Xanar, ett extra bonusäventyr där du spelar Vagur, en skicklig dvärgaskytt från Bor, värvad i hans majestät Ryvins kungliga armé.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fasornas djungel
  2. +
  3. Skräckens länder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skräckens länder av Joe Dever, Joseph C Williams (häftad).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna