Kärlek på svenska (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marit Kapla
Utgivningsdatum
2022-08-24
Förlag
Teg Publishing
ISBN
9789188035714

Kärlek på svenska Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kärleken har många ansikten. Förälskelsens berusning, vardagens omtanke och kanske ett liv i gemensam strävan fram till guldbröllopet och förbi. Men också sorgen i att bli lämnad, himmel och helvete i en destruktiv passion och förlusten när en älskad dör.

I Kärlek på svenska berättar en rad människor i olika åldrar och med olika bakgrund öppenhjärtigt om kärleken i sina liv. De bor allihop i Sverige, från Ystad i söder till Karesuando i norr. Deras unika erfarenheter och formuleringar är kärnan i en drabbande skildring av kärlekens villkor i vår tid.

Marit Kapla belönades med Augustpriset för sin debutbok Osebol, som har översatts till flera språk.Kärlek på svenskaär ännu ett dokumentärt verk där olika röster tillsammans bildar en lyrisk helhet. Intervjuerna är gjorda av Staffan Julén till dokumentärfilmen med samma namn som boken.

I denna ljudbok hör vi även musik från filmen, tonsatt av Philippe Boix-Vives.

Författaren och journalisten Marit Kapla är född 1970, uppvuxen i Osebol och bosatt i Göteborg. Hon debuterade 2019 med Osebol, som belönats med bland annat Augustpriset, Borås Tidnings debutantpris och Publicistklubbens pris Guldpennan. Osebol är översatt till engelska, norska, nederländska och spanska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marit Kapla