Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2016-02-19
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
142 g
SAB
Lz
ISBN
9789188097286
Dubbelliv (pocket)

Dubbelliv

(3 röster)
Pocket Svenska, 2016-02-19
129
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det här är en sann berättelse om en man som levde dubbelliv; en ny dag - ett nytt liv. Tre ord från en främmande kvinna förändrade hela mitt och mina barns liv: - Bor han här?

Mannen jag förälskade mig i och förlovade mig med var en bedragare, och när han av en slump blev upptäckt väcktes hans galenskap. Mitt liv fylldes av trakasserier, rädslor och jag lyckades inte bli av med honom. Ju mer jag sökte, desto mer otäckheter fann jag om honom. Han skrek åt mig att jag inte skulle rota och att jag kunde få vad jag ville om jag slutade leta. Då bestämde jag mig för att få fram hela sanningen, men fick en chock när det blev klart för mig vem han var.

Livet blev en kaotisk tillvaro med upptäckter som jag egentligen inte ville veta något om. Han jagade mig, både psykiskt och fysiskt. Jag sprang för mitt liv.

Den här boken är skriven för att hjälpa dem som är i en ny relation och där något kanske börjar kännas olustigt. Min önskan är att vi ska lära oss lyssna på just den signalen, eftersom den första känslan oftast är den som är sann.  Jag trodde jag var en god människokännare, men jag hade fel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dubbelliv
  2. +
  3. Den andre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den andre av Prins Harry (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »