Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2016-02-19
Förlag
Louise Holm
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
410 g
ISBN
9789188097293
Den katastrofala kraschen : vår resa från randen av avgrunden (kartonnage)

Den katastrofala kraschen : vår resa från randen av avgrunden

Kartonnage,  Svenska, 2016-02-19
241
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den katastrofala kraschen : vår resa från randen av avgrunden Kan levereras innan julafton
Boken är skriven till dig som vill hämta inspiration och livskraft. Den visar att ingenting är omöjligt, det är vår egen inställning som hjälper eller stjälper oss. Boken kan även användas som stöd och guidning för alla som hamnar i svåra situationer. 

I boken ges konkreta beskrivningar av en andlig kraft, en kraft bortom vår egen fattningsförmåga. Den katastrofala kraschen handlar om den långa och tuffa resan efter en trafikolycka, där författarens dotter blev allvarligt hjärnskadad och initialt uträknad av läkare, vilka ställde en pessimistisk prognos. Efter några månader kom dottern till en rehabiliteringsavdelning vilket medförde en utdragen kamp för överlevnad och återhämtning, mot invalidisering och inkompetens. 

Louise Holm har arbetat i olika chefspositioner och ledaruppdrag inom kompetensutveckling, affärs- och produktutveckling samt komplexa koncernövergripande projekt. Med en livsinställning om att allt går att lösa om vi fokuserar på vårt mål istället för på hinder och problem, vill hon med denna bok visa och verkligen bevisa att vår egen inställning gör skillnad. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den katastrofala kraschen : vår resa från randen av avgrunden
 2. +
 3. Konsten att fejka arabiska : en berättelse om autism

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att fejka arabiska : en berättelse om a... av Lina Liman (inbunden).

Köp båda 2 för 480 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Holm

 • Förstå nationalekonomi

  Louise Holm, Osvaldo Salas

  Varför ska du läsa nationalekonomi? Kanske tror du att det är ett mystiskt, förvirrande och tekniskt ämne. Bäst att låta bli. Nej, nationalekonomi är oftast enkelt och logiskt, och du kan förmodligen redan mycket eftersom ämnet handlar om dig och ...

 • Matematik och övningar för mikroekonomi

  Louise Holm, Osvaldo Salas

  Louise Holm är ekonomie doktor i nationalekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon är universitetslektor vid Förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet, och har omfattande undervisningserfarenhet i matematik och nationalekonom...