Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-08-19
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Medarbetare
Hammarström Östergren, Ann-Sofie (form) / Frank, Linnea (foto) / Frank, Felix (foto)
Dimensioner
188 x 188 x 16 mm
Vikt
447 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188097323
Kreativt systerskap (kartonnage)

Kreativt systerskap

Kartonnage, Svenska, 2016-08-19
213
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kreativt systerskap handlar inte om kön. Det handlar om systerliga egenskaper och vår inställning till världen. För något behöver göras.

Temperaturen stiger. Våld och förtryck mot kvinnor och män fortgår, barn och vuxna mobbas och hotas, vi blir kroppsligt och mentalt bara sjukare - och vår vackra planet misshandlas. Vill vi verkligen överlämna denna situation till framtida generationer? Det fungerar inte längre att bara se på, vi behöver agera tillsammans för att få igång en förbättring av våra liv. Kan ett förstärkt systerskap världen över förändra den negativa spiralen och vända trenden till mer medmänsklighet, vänlighet och omtanke, om varandra och om vår jord? Skulle du vara beredd att stå över stolthet, fientlighet, missunnsamhet och avundsjuka och istället respektera allas olikheter och förstå att hjärtats intelligens har mer kraft att förbättra situationer världen över än att lösa konflikter med maktmissbruk, krig och våld?

Den här boken vill inspirera våra systerliga hjärtan att medvetet gå samman, bli starkare och mer kärleksfulla mot varandra och vår omvärld, och lära vidare att kärleken till livet och varandra är en angenämare lösning än hatet. I boken presenteras systrar i olika åldrar och deras kreativa sysslor och idéer för att få dig att engagera dig i ditt eget systerskap och på så sätt börja förbättra vår gemensamma livssituation. Världen behöver inte fler som tror att de är något, världen behöver fler som gör något gott. Jorden och vår framtid behöver oss och vår gränsöverskridande kärlek, systrar och bröder!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kreativt systerskap
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Frank Månsson