Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2015-09-16
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen
Dimensioner
210 x 148 x 6 mm
Vikt
191 g
SAB
Vle
ISBN
9789188099198
Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen (häftad)

Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-09-16
287
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen Kan levereras innan julafton
Har ditt barn nyligen fått någon diagnos inom autismspektrum? I boken Föräldraboken om autismspektrumtillstånd - Om att komma vidare efter diagnosen får du svar på många av de frågor som dyker upp under den första tiden med en ny diagnos.

Hur kan du prata om diagnosen med barnet och omgivningen? Hur påverkas familjelivet? Vilka rättigheter finns i skolan och samhället, och vad kan man ställa för krav?

Författarna delar frikostigt med sig av sina erfarenheter från habilitering, psykiatri, skola och arbetsliv med mycket kloka tankar och många talande fallbeskrivningar.

Om författarna
Författare är Carolina Lindberg, pedagog som arbetar med utbildning och handledning för professionella inom AST-området och Malin Valsö, leg. psykolog, som arbetar som skolpsykolog med fokus på främjande och förebyggande arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen
 2. +
 3. Vänskap, skola, familjeliv : anpassningar och färdigheter för barn med autism

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänskap, skola, familjeliv : anpassningar och f... av Anna Backman, Bella Berg, Malin Bruhn, Anna Fridell, Tiina Holmberg Bergman (häftad).

Köp båda 2 för 592 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok att börja med.
  Mamma, 2 januari 2019

  Bok som väcker känslor när man står inför förändringar och förbättringar pga AST. Lite synd att den inte tar upp frustrationen över att systemet inte alltid fungerar som det ska, när man inte får hjälp pga att köer är långa osv. Bra lästipslista.

 2. Ovärderlig
  Nina, 12 oktober 2015

  Jag har känt till sonens diagnos i drygt tre år. Önskar att jag fått tips om boken då, det hade underlättat. Oavsett så är det skönt att få ett kvitto på att det inte är jag som är knäpp, det är så här för många fler. Konstigt nog så är det en tröst. Mycket lätt att taktik sig det som står. Det är en lättläst bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna