Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2016-12-28
Upplaga
1
Förlag
Gothia Kompetens
Originaltitel
Boken om sfi
Medarbetare
Rudström, Tomas (form) / Johansson, Roger (form)
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
286 g
SAB
Eabf
ISBN
9789188099594

Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation

Häftad,  Svenska, 2016-12-28
367
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad ska sfi-undervisningen handla om? Hur fångar läraren upp de vuxna elevernas olika förutsättningar och intressen? Och hur kan skolledningen utveckla verksamheten med sikte på likabehandling och pedagogiska mål?

Boken om sfi - erfarenheter, undervisning och organisation erbjuder stöd till dig som arbetar med sfi. Den beskriver utbildningens mål och målar upp beprövade modeller för hur undervisningen kan planeras. Utgångspunkten är styrdokumenten, andraspråksforskning och elevernas individuella mål. Här finns praktiska upplägg för olika studievägar, yrkesinriktningar och undervisningsteman. Boken refererar till allmänna råd och andra riktlinjer om bedömning, likabehandling, studie- och yrkesvägledning samt kartläggning med uppföljning.

Med Boken om sfi vill författarna Fredrik Harstad och Jenny Hostetter väcka debatt kring undervisningens innehåll och inspirera till idéer för ämnes- och yrkesinriktad samverkan mellan sfi och övrig vuxenutbildning.

Författarna är välkända föreläsare. De har bland annat skrivit läromedelsserien SFI-boken och arbetat med elevtidningen Världen&vi .
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna