Brevet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Susanna Helldén
Utgivningsdatum
2018-03-01
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
ISBN
9789188107329
Brevet (ljudbok)

Brevet Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-01

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tina Craig är gift med en våldsam man. Varje ledig timme hon har försöker hon arbeta för att samla ihop tillräckligt med pengar för att en dag lämna honom. För att helt kunna undvika hemmet arbetar hon också volontärt på en second hand-butik för välgörenhet.

En dag när hon söker igenom fickorna på en gammal kavaj hittar hon ett brev. Det är förseglat och frankerat. Tina öppnar och läser brevet ett beslut som kommer att förändra hennes liv för all framtid.

I en annan tid och ett annat liv: Billy Stirling har insett att han varit en riktig idiot, men nu ska han försöka ställa allt till rätta. Den 4:e december 1939 sätter han sig ner och skriver ett brev som han hoppas kommer att förändra framtiden. Det gör det också på många fler sätt än han kan ana.

Brevet berättar två parallella historier om två kvinnor. De är födda med flera decennier mellan sig, men ödet för dem samman och en kvinnas olycka blir en annan kvinnas lycka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar !! En bok som ger mig hopp om Kärleken och...
    -, 8 augusti 2020

    Underbar !! En bok som ger mig hopp om Kärleken och stannar kvar i hjärtat !! Tack !

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kathryn Hughes