Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-05-11
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
ISBN
9789188107480
Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet (ljudbok)

Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-11

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När sjuårige Reece kommer hem till Cathy har han redan avverkat fyra fosterhem på lika många veckor. Allt eftersom detaljerna kring hans unga liv kommer i dagen så blir det tydligt att Cathy ställts inför sitt livs största utmaning hittills när det gäller att hjälpa honom.

Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. Han tycker om att bitas, ordentligt, och hans mamma har därför gett honom smeknamnet, Sharky Hajen. Han tycks vara ett hopplöst fall.

Cathy försöker finna svaren på varför Reece beter sig som han gör men han har lovat sin mamma att inte berätta någonting för någon utomstående. Den socialsekreterare som förbereder den avslutande delen av hjälpinsatsen upptäcker fem olika akter om Reeces familj, och av dessa att döma är det häpnadsväckande att han inte separerades från familjen redan som baby.

När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas för Cathy så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och tillsammans kan Cathy och Reece börja att återuppbygga hans liv.

Cathy Glass böcker har oavbrutet legat på topplistorna alltsedan succédebuten med Skadad (på svenska 2008) och hon har sålt i miljonupplagor världen över. För att skydda identiteten hos de barn hon skildrar så är deras namn fingerade, liksom författarnamnet Cathy Glass är en pseudonym.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alla borde lyssna på denna fantastiska bok
  -, 23 juni 2020

  En fantastisk bok

 2. Välberättat
  Sofia, 4 november 2019

  Berättelsen fångar en verkligen med en gång och det intresset mister man inte under tiden man lyssnar. Man känner enorm sympati för karaktärerna och Anna händelser och känslor beskrivs på ett sätt så att man kan ha förståelse. Intressanta men hemska människoöden.

 3. Fasansfull historia som nystas upp
  Sofia Lindblad, 7 september 2019

  Helt suverän bok som fängslar en med en pojkes och en hel syskonskaras fasansfulla barndom

 4. Fängslande
  -, 21 februari 2019

  Som alltid när det kommer till verkliga berättelser så fastnar jag snabbt. Denna med ohyggligt innehåll om utsatta barn och trasiga vuxna är väl värd sin tid att lyssna på.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Cathy Glass