Under Cover : Livet som MI5-agent (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2017-11-14
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Soldier Spy
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
177 g
ISBN
9789188107503
Under Cover : Livet som MI5-agent (pocket)

Under Cover : Livet som MI5-agent

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-11-14

Slutsåld

'En explosiv, glödhet insiderskildring.' - Daily Telegraph

Tom Marcus (pseudonym) är en av den brittiska underrättelsetjänstens, MI5:s, bästa spanare någonsin. Han rekryterades till MI5 efter terrorattacken i London den 7 juli 2005. Dessförinnan hade han arbetat i fem år som underrättelseofficer för ett specialförband inom brittiska militären.

I Under Cover lyfter han på den tunga täckmanteln och låter oss få en unik inblick i MI5:s antiterrorarbete. Om livet i den för oss vanliga människor osynliga krigsfronten mitt i samhället. Och du kan glömma skakade dry martinis, drottningens engelska och smoking. För Tom Marcus har det till exempel handlat om att klä sig i urinindränkta kläder och spela hemlös framför en moské med misstänkta fundamentalister eller att på olika sätt, med livet som insats, söka upp extremistiska grupper.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Under Cover : Livet som MI5-agent. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bok
    chissra (Stockholm), 15 juni 2018

    Spännande bok om en underrättelseagents liv. Boken berättar om det oglamorösa men otroligt krävande livet som underrättelseagent. Men också hur arbetet sliter på det privata livet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tom Marcus