Fader Vår (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2001-05-01
Förlag
Lindelöws bokförlag
Dimensioner
170 x 125 x 20 mm
Vikt
285 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789188144508

Fader Vår

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2001-05-01
188
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fader vår är tredje och avslutande delen i Stig Hanséns romantriologi om sin egen far. Dessa böcker har fått många lovord och väckt debatt kring svåra frågor. Varje del har sitt eget perspektiv. I Fader vår får vi följa Stigs brors syn på fadern, familjen och uppväxten.

Den första delen - Far, Far (Ordfront 1998) - är Stigs egen berättelse om sin far, då Stig själv befinner sig i 40-årsåldern. Den andra dele Far väl (Ordfront 2000) - ger oss ett perspektiv utifrån fadern själv, vad som drev honom till att begå brott, svika sin fru och sina båda söner, och vad som drev honom in i det som till sist slutade med döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stig Hansén

Övrig information

Fader vår är tredje och avslutande delen i Stig Hanséns romantriologi om sin egen far. Dessa böcker har fått många lovord och väckt debatt kring svåra frågor. Varje del har sitt eget perspektiv.
I Fader vår får vi följa Stigs brors syn på fadern, familjen och uppväxten.
Den första delen Far, Far (Ordfront 1998) är Stigs egen berättelse om sin far, då Stig själv befinner sig i 40-årsåldern.
Den andra delen Far väl (Ordfront 2000) ger oss ett perspektiv utifrån fadern själv, vad som drev honom till att begå brott, svika sin fru och sina båda söner, och vad som drev honom in i det som till sist slutade med döden.