Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2021-09-24
Upplaga
1
Förlag
Lärarförlaget
Medarbetare
Hild, Anna (form)
Dimensioner
215 x 170 x 17 mm
Vikt
533 g
SAB
Eml.01,Eab.01
ISBN
9789188149541

Pedagogisk miljö i tanke och handling

Häftad,  Svenska, 2021-09-24
329
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den pedagogiska miljön i förskolan ska vara innehållsrik och inbjudande. Det ska finnas plats för lek och kreativitet. Samtidigt ska den stärka barnens nyfikenhet att utforska och erövra nya kunskaper.

Pedagogisk miljö i tanke och handling utkom första gången 2016 och är en uppskattad inspirationskälla i många förskolor. I den här reviderade och omarbetade utgåvan har bokens redaktör Linda Linder lagt större fokus på att få syn på resurser som redan finns, att ta hand om miljöerna och människorna i dem. Fyra kapitel är helt nyskrivna.

Boken innehåller såväl konkreta som teoretiska och filosofiska perspektiv på vilken skillnad material och miljö kan göra i förskolan. På så sätt skapas utrymme att förstå förskolan på nya sätt, för alla som vill utveckla sitt arbete tillsammans med barn och kollegor.

Linda Linder är redaktör för Pedagogisk miljö i tanke och handling. Hon är legitimerad förskollärare och grundlärare samt utbildad ateljerista, skådespelare och teaterpedagog. Hon driver även bloggen Pedagogiska kullerbyttan.

Medverkar i boken gör även: Nina Odegard (förord), Christian Eidevald, Agneta Wallander, Eleonor Andersson, Lina Svensson, Christina Nilsson, Bettan Lorentzson, Suzanne Axelsson, Maria Fabien, Anna Larsén, Erika Lewis, Sanna Olsson, Ann Kronberg Larsson, Pia Franzén samt Fredric Gunve.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pedagogisk miljö i tanke och handling
  2. +
  3. Levande spår - att upptäcka naturen genom konst och konsten genom natur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Levande spår - att upptäcka naturen genom konst... av Jan-Erik Sörenstuen (häftad).

Köp båda 2 för 739 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »