Att vara ledare i förskolan : hållbarhet och självreflektion (häftad) NY
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2024-05-03
Förlag
Lärarförlaget
Medarbetare
Vestlin, Lena (red.) / Emtell, Maria (red.) / Lövgren, Nette (form)
Dimensioner
210 x 150 x 13 mm
Vikt
286 g
SAB
Emia
ISBN
9789188149725

Att vara ledare i förskolan : hållbarhet och självreflektion

Häftad,  Svenska, 2024-05-03
297
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Självreflektion är ett av den moderna ledarens främsta redskap för att utveckla både sig själv och andra. Vad ska vi göra? Varför? och Hur gör vi? är frågor vi kontinuerligt behöver reflektera över för att utveckla en verksamhet i ständig rörelse. Men det är inte alltid självklart för oss hur vi skapar utrymme för det eller hur vi kan göra det på ett konstruktivt sätt.

Därför är det här ingen vanlig ledarskapsbok. Den handlar om dig och ger dig olika verktyg som får dig att växa i ditt ledarskap. Boken ger dig möjlighet att tänka till och resonera om ditt ledarskap i relation till ett innehåll, utmanade frågor och den egna verksamheten. Du får följa med på en utvecklingsresa med målet att genom en ökad självkännedom utveckla ett starkt, tryggt och hållbart ledarskap.

Den här boken är helt enkelt till för dig som har antagit den utmanande uppgiften att leda andra inom förskolan inte minst för dig som är ledare utan att vara chef.

Författarna Erika Kyrk Seger och Katinka Vikingsen har lång erfarenhet av förskoleutveckling och ledarskap. Båda har arbetat som mellanledare och chefer. Nu har de skapat boken som de själva hade önskat sig i sin ledarskapsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att vara ledare i förskolan : hållbarhet och självreflektion
 2. +
 3. Språkrika utemiljöer i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkrika utemiljöer i förskolan av Moa Bäversten, Emilia Larsson Samoladas (häftad).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Rum för lärande

  Katinka Vikingsen

  Vad krävs av de rum där barn ska leka, lära och samspela - de platser där de ska utvecklas och bli sina bästa jag? Följ med Katinka Vikingsen på en inspirerande genomgång av förskolans olika rum. Massor av konkreta tips, förslag och bildexempel vi...

 • Digitalt meningsskapande i förskolan

  Erika Kyrk Seger, Elza Dunkels, Emma Lewis, Sara Hvit Lindstrand, Lena O Magnusson

  Utforska skalbaggar, göra egen film eller simma i ett projicerat hav. Undervisning med digitala verktyg i förskolan handlar inte om tekniken i sig - datorer, lärplattor och olika appar - utan om hur de kan bidra till lärande och meningsskapande. F...