Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-15
Förlag
Bullet Point Publishing
Illustratör/Fotograf
Sara Woodrow
ISBN
9789188153340
Get digital or die trying (e-bok)

Get digital or die trying E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-15

Styckköp

368

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan
sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar:
Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras
Allt som digitaliseras kan kopieras
Allt som kopieras sjunker i värde
Fler och fler branscher upplever detta, från tidningshusen till detaljhandeln, banker och konsulter. Digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet, men frågan är hur man förhåller sig till det. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Och det kan lätt kännas överväldigande.

I Get digital or die trying får du konkreta verktyg för att kunna ta dig och ditt företag genom den digitala transformationen. Det är en bok som fokuserar på HUR du genomför både en yttre och en inre digitalisering. Den utbildar dig även i digitalt ledarskap och visar på hur du optimerar din digitala marknadsföring för att möta
nya kundbehov. Det är en digital handbok som varje företagsledare behöver för att ta sig an och fullfölja sin digital resa. Är du redo för utmaningen?

Lets Get digital!

"Vi lever i en fantastisk, galen och ibland hotfull tid där teknologi och digitalisering i grunden förändrar förutsättningarna för människor, organisationer och företag. För den som vill förstå denna tid rekommenderar jag varmt Arash Gilans och Jonas Hammarbergs bok. Den är ovanlig eftersom den både beskriver digitaliseringen i sig och dess effekter, men också erbjuder handfasta råd till den som vill utnyttja digitalisering-ens möjligheter. Att de dessutom ser värdet i det icke-digitala gör boken ännu bättre."
- Per Schlingman, författare och rådgivare

"Boken get digital ger en handfast bild av vad digitalisering handlar om i praktiken. Den ger framförallt oss som läsare en vägledning i hur vi GÖR och påvisar vikten av vår egen inställning till det som händer. En utmärkt bok att använda på arbetsplatsen för de företag som påverkas, det vill säga ALLA!"
- Lars Friberg, Koncern-personaldirektör Swedbank

"Get digital or die trying hjälper läsaren att göra jobbet framgångsrikt. Den innehåller handfasta tips på hur ledare på alla nivåer kan arbeta med förändring när både deras omvärld och invärld blir mer digital. Läs den!"
- Maria Rankka, författare och VD för Stockholms Handelskammare

"Gilan och Hammarberg har hittat helt rätt med denna bok. Vägen framåt i digitaliseringen är en spännande och utmanande resa där vi många gånger inte förstår att vi inte förstår. Boken är en inspirationskälla och en bra reskamrat längs vägen, som hjälper dig göra den digitala transformationen framgångsrik!"
- Ulf Troedsson, CEO Siemens Sverige, Norden/Baltikum

"Varje kapitel erbjuder ett pärlband av insikter och läsaren får tydliga redskap att använda i arbetet. Obligatorisk läsning. Nästa "Ge bort"-present!"
- Dilsa Demirbag-Sten, författare och grundare av Berättarministeriet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • En djävel på e-handel

    Arash Gilan, Nic Staeger

    Den här boken har du inte råd att INTE läsa - rekommenderar den varmt för alla som vill lyckas inom e-handel! Sara Wimmercranz Medgrundare av Footway, BackingMinds och drake i SVT:s Draknästet.   Vill du driva en lönsam, smart och hälsosam e-...

  • Apparnas planet : människans roll i en digital värld

    Arash Gilan, Jonas Hammarberg

    I begynnelsen sträckte sig människor mot gudarna för att få stöd, de senaste åren har vi fått en ny frälsare - i det digitala. Den digitala tidsåldern är för många en drömresa full av äventyr och möjligheter. Samtidigt har allt fler upptäckt att l...