Första boken om Ester (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2020-11-20
Upplaga
1
Förlag
Förlag Hede
Dimensioner
212 x 150 x 17 mm
Vikt
380 g
SAB
Hc
ISBN
9789188159830

Första boken om Ester

Inbunden,  Svenska, 2020-11-20
191
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Människor av olika slag har ofta lutat sig mot den vithåriga damen under år som gått. De hoppades väl att hon ägde den styrka som de själva tillfälligtvis saknade. Så var det nog många gånger. Att den gamla damen hade samma behov av ett lyssnade öra var det just ingen som förstod. Knappast hon själv ens.
Den gamla damen längtade efter någon som verkligen kunde lyssna. Någon som verkligen skulle förstå. Var det kanske för flickan med de röda rosetterna hon skulle berätta? Om nu bara smått folk hade tid att stå stilla tillräckligt länge förstås. De hade ju alltid så mycket spring i benen. Den gamla damen log vid tanken.
Men där står hon ju. Den lilla flickan. Där vid grinden. Precis som den vithåriga gamla damen alltid föreställt sig. Så fin hon är där hon står.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Första boken om Ester
 2. +
 3. Berättelser om kärlekar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berättelser om kärlekar av Margaretha Storm (inbunden).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monica Thorborg Nygren

 • Livets höst : andra boken om Ester

  Monica Thorborg Nygren

  Samtidigt som tiden runnit iväg tycktes ingen tid alls ha förflutit sedan Harald och Matilda lämnat henne. Att mista både dotter och make inom endast två år var en fullständig orimlighet ända tills det ofattbara hände. Hon hade tänkt bevara endast...

 • Esters glädjebok

  Monica Thorborg Nygren

  "Sommarvindar / vattenglitter / smek på kind i hemlighet / Jätteekens sköna skugga / älskandes lycksalighet / / Händers mjukhet / fjärilsfladder / allt det vackra som du vill / Tänk om jag är nästan vacker / bara för att du finns till "/...