Uppdrag Klimatkampen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
#miljöhjältepå2minuter (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2021-08-27
Förlag
Speja Förlag
Översättare
Malin Davidsson
Originaltitel
Kids fight climate change
Illustratör/Fotograf
Tim Wesson
Dimensioner
200 x 130 x 10 mm
Vikt
216 g
SAB
uUh
ISBN
9789188167705

Uppdrag Klimatkampen

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-27
147
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vår planet behöver dig! Det är dags att bli #miljöhjältepå2minuter

Vår planet är i hotad. Den behöver DIG. Tillsammans kan vi bekämpa klimatförändringen genom att ändra vad vi äter, hur vi reser och hur vi använder energi. Genom att slutföra 50 roliga uppdrag kan du minska ditt koldioxidavtryck hemma, i skolan och på fritiden. Upptäck hur just du kan bekämpa klimatförändringarna och hur du kan påverka andra att göra detsamma. Bli en #miljöhjältepå2minuter!

En positiv, konkret och utmanande miljöguide för barn, skriven av Martin Dorey, författare till Uppdrag Plastkampen och grundaren av Beach Clean Network och # 2minutebeachclean-rörelsen. Han är övertygad om att varje röst som höjs och varje handling som görs, har betydelse för klimatet.oj så bra och viktig! En bok för unga miljökämpar eller blivande sådana!

Barnbokstips om Uppdrag Plastkampen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppdrag Klimatkampen
 2. +
 3. I Lilleputtarnas land

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Lilleputtarnas land av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 286 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Uppdrag Klimatkampen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig, inspirerande och rolig
  Marias bokhylla, 12 november 2021

  Uppdrag klimatkampen är andra delen i Martin Doreys serie, som fått namnet "miljöhjältepå2minuter på svenska (på originalspråket engelska heter den #2minutesuperhero, om man vill kolla upp för att få ännu mer inspiration), och består av femtio korta uppdrag som kan hjälpa till att rädda planeten. Boken riktar sig till barn, men även vuxna kan absolut ta del av de här uppdragen och inse hur lite tid det faktiskt kan ta att göra något som på lång sikt kan hjälpa till att rädda vår planet.
  ... Läs hela recensionen

 2. Peppande och roligt om ett allvarligt ämne
  -, 5 september 2021

  Jag skulle vilja sätta den här boken i händerna på varenda förälder och lärare i världen. Det finns så mycket vi kan göra för att göra skillnad, och den här boken både förklarar varför och hur på ett mycket lättfattligt och engagerande sätt. Gör ni uppdragen tillsammans som klass eller som familj så har ni dessutom en hel hög med utmaningar att bita i. Utmaningar som kommer att göra er både mer kunniga, klimatsmarta och hälsosamma. Vad väntar ni på? Köp boken och sätt igång!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Martin Dorey