Meja och Barca-bollen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Meja och Bruno (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Speja Förlag
Illustratör/Fotograf
Bettina Johansson
Dimensioner
216 x 154 x 15 mm
Vikt
438 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188167712
Meja och Barca-bollen (inbunden)

Meja och Barca-bollen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-06-08
129
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Meja och Barca-bollen Kan levereras innan julafton
Meja älskar fotboll och har turen att ha världens bästa tränare. Bruno, grannkillen, har nämligen lovat att vara hennes PT.

En dag visar Bruno stolt upp sin nya fotboll. Han har fått den av sin pappa som aldrig annars ger Bruno presenter. Och nu är det en likadan boll som spelarna i Barcelona har! Men när Meja får testa Brunos nya boll, händer det som inte får hända. Brunos Barca-boll går sönder. Bruno försvinner utan ett ord från fotbollsplanen. Meja vill bara dö. Och dagen som redan är den värsta dagen i Mejas liv, kommer snart att bli värre. Mycket värre.

Böckerna om Meja och Bruno handlar om så mycket mer än fotboll. Om krångliga familjer, pengar som inte räcker till, och stora känslor. Meja och Barca-bollen tar upp ämnen som utanförskap, skuldkänslor, mod och riktig vänskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Meja och Barca-bollen
  2. +
  3. Meja och fotbollstjuvarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Meja och fotbollstjuvarna av Helena Lund-Isaksson (inbunden).

Köp båda 2 för 261 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Meja och Barca-bollen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin och normbreddande bok om fotboll
    @barnbokstips, 21 juli 2021

    Meja och Barcabollen är uppföljaren till Meja och de magiska fotbollsskorna från 2019. Meja gillar fotboll och Bruno som är några år äldre lär Meja massa bra tricks, han är lite som hennes egen PT. I den här boken har Bruno fått en ny fotboll av sin pappa som aldrig ger honom något och som för det mesta bara är sur. Det är en riktig Barcaboll säger Bruno. När de ska ut och öva händer det som inte får hända, bollen går sönder och det är Mejas fel. Bruno blir ledsen och arg och bara sticker. Ut... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Lund-Isaksson