Döden som diktator - Del 3 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-11-20
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188171436

Döden som diktator - Del 3 E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2015-11-20

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del tre av fyra av Döden som diktator

När ondskan får obegränsade resurser ...

En före detta CIA-agent knivmördas i Vietnam och ett blodstänkt paket med falska pass leder spåren till den tjeckiska regeringen. Samtidigt börjar rykten florera om att Nordkorea upptäckt en gruvfyndighet som ger dem möjlighet att finansiera kärnvapen.

Under ledning av Jack Ryan Junior börjar den amerikanska underrättelsetjänsten Kollegiet att samla information om vad som visar sig vara en världsomspännande terrorkonspiration.

Men den unge nordkoreanske diktatorn har ytterligare en plan som ska säkerställa att hans dröm om en kärnvapenmakt infrias att döda president Jack Ryan.

Döden som diktator är den tionde boken om Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den full av initierade detaljer och tätskrivna actionscener. Dessutom målar den upp ett skrämmande verklighetstroget framtidsscenario.

"Ofattbart förutseende." Huffington Post
"Perfekt underbyggd och spännande." Publishers Weekly
"Greaney har ärvt förmågan att skapa realistiska porträtt av politiskt, ekonomiskt och privat spioneri." Kirkus review
"Hur vansinniga Clancys intriger än kan te sig på ytan, har de en obehaglig förmåga att bli verklighet." The Washington Post
"Aktuell och relevant Clancys ande och hans vision lever vidare på sidorna i denna långa och underhållande roman." The Book Reporter

Tom Clancy (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thriller-genren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

Mark Greaney är författaren bakom den bästsäljande serien om The Gray Man. Det är ingen hemlighet att han författade merparten av de sista böckerna han skrev tillsammans med Tom Clancy, vilka också är de titlar som fått bäst kritik sedan Jakten på Röd oktober. Med Döden som diktator bär han värdigt vidare arvet från sin framlidne mentor och författarpartner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna