Hästjuridik i vardagen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nej
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2016-10-01
Förlag
Kikkuli Förlag
Medarbetare
Lärk Ståhlberg, Anna (red.) / Oskfred, Linda (form)
Dimensioner
280 x 210 x 10 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789188195289
Hästjuridik i vardagen (häftad)

Hästjuridik i vardagen

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-10-01
312
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  251
Visa alla 1 format & utgåvor
Hästjuridik i vardagen är en enkel guide för hästägare om vad som gäller och vad som är viktigt att tänka på i olika situationer.

Boken omfattar bland annat viktiga områden och avtal om vad som gäller om du ska:
- Köpa eller sälja häst - Låna ut din häst på foder eller själv bli fodervärd - Ta hjälp av en beridare eller någon som förmedlar hästköpet - Hyra ut stallplatser eller stå inackorderad i ett stall - Ha din häst på bete

Boken behandlar vad som gäller i olika situationer som vanligtvis uppstår när man hanterar hästar. Tanken är att den ska användas som ett uppslagsverk då någon till exempel ska köpa en häst, hyra en boxplats eller ta emot en häst för tillridning, för att i framtiden undvika kostsamma tvister. Boken innehåller ett stort antal standardavtal med tydliga förklaringar vad man bör tänka på. Med denna bok vill författaren förenkla hästjuridiken genom att göra den tillgänglig på ett enkelt språk för personer som inte är insatta i juridiska regler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hästjuridik i vardagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. BRA JURIDISK HJÄLP FÖR HÄSTÄGARE
  Anna Lärk Ståhlberg, 7 januari 2017

  "Hästjuridik i vardagen" är precis vad det låter som en guide i juridik som du kan läsa en eller flera gånger, för att få en översikt av ämnet och undvika energikrävande och kostsamma tvister i framtiden. Men den är också värd att spara i bokhyllan och återkomma till när nya situationer uppstår, eller när det är dags att skriva ett avtal."
  Hippson.se

  "Det här är en bok som har något att ge många inom hästbranschen och underrubriken, En praktisk guide för hästägare, stallägare oc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Treschow