Dödens vita gympaskor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lusia och gänget (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2017-01-01
Upplaga
1
Förlag
Kikkuli Förlag
Medarbetare
Weimer, Cecilia (red.) / Axell, Fredrik (form)
Illustratör/Fotograf
Sophie Ekman
Dimensioner
215 x 145 x 9 mm
Vikt
187 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188195371
Dödens vita gympaskor (häftad)

Dödens vita gympaskor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-01-01
100
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dödens vita gympaskor Kan levereras innan julafton
En dag mitt på sommarlovet kommer en cirkus till stan. Charlie hjälper till med cirkusdjuren och Lusia, Love och Melker ska få gå på premiären samma kväll. Men det som skulle bli en kul föreställning förvandlas till något skrämmande! Cirkusen vilar på en hemsk hemlighet. När de snubblar över blodiga gympaskor, ser en flicka som inte verkar finnas och inser att någon gör djuren illa, inser de att de står inför ett mysterium de bara måste lösa.

UTDRAG UR BOKEN
Hon matar djuren som vanligt den där kvällen. Hästarna är oroliga men hennes närvaro lugnar dem. När det börjar bli sent och dags att gå och lägga sig väljer hon att stanna kvar. Hon drar en av hästarnas filtar över sig i den ljumma sommarnatten och lägger sig ner på gräset bakom Fridolf, den snällaste hästen som finns.
Hon ska bara vila en liten stund, för annars kommer pappa undra nar hon är och börja leta.
Plötsligt rycker hon till av att en ava hästarna gnäggar. Hon sätter sig upp och sker skuggan av någon i bortre delen av hagen.
Hon kryper ihop bakom Fridolf och gömmer sig och lyssnar efter det där ljudet.
Hon hatar det. Hela hennes kropp rycker till varenda gång piskan viner i luften och ännu ett slag träffar en av hästarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödens vita gympaskor
 2. +
 3. Spår i snön

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spår i snön av Annika W Mattson (häftad).

Köp båda 2 för 200 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödens vita gympaskor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Kaffeläsaren, 25 september 2017

  En cirkus har kommit till stan. Charlie hjälper till med cirkusdjuren och hela gänget ska få gå på premiären till kvällen. Men det förvandlas till något skrämmande, då cirkusen vilar på en hemsk hemlighet.
  Dödens vita gympaskor är den tredje boken i serien om Luisa och gänget. Jag har inte läst någon innan i serien. Men det är lätt att komma in gänget och andan ändå. Boken är spännande, författaren bygger upp historien mer och mer tills man når slutet. Det är vänskap, hemlig kärlek, mörke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika W Mattson