Spanska 3 - Estaciones (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Spanska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-04-05
Upplaga
1
Förlag
NA Förlag
Medarbetare
Mulvad Fransson, Marie (red.) / de Pablo Rodriguez, Elena (form)
Dimensioner
224 x 202 x 18 mm
Vikt
500 g
SAB
Fk
ISBN
9789188229618
Spanska 3 - Estaciones (häftad)

Spanska 3 - Estaciones

Häftad, Spanska, 2021-04-05
539

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Estaciones är ett heltäckande läromedel för Spanska 3, motsvarande nivå A2.2 i den europeiska referensramen GERS, där du utvecklar dina kunskaper i det spanska språket samtidigt som du lär dig mer om kulturen i olika spansktalande länder.

Boken är indelad i tolv kapitel som representeras av årets månader och följer läroplanen Gy 11. I början av varje kapitel möts du av las adivinanzas som är roliga och kluriga gåtor att lösa. De två första kapitlen består av en repetition av grammatiken från Spanska 1 och 2 och i slutet av boken finns en introduktion till konjunktiv som gör att läromedlet även kan användas i början av Spanska 4 (B1.1). Genom texter som behandlar aktuella ämnen samt övningar och aktiviteter utvecklas dina muntliga och skriftliga färdigheter samt din hör- och läsförståelse. Dessutom får du lära dig ord och uttryck som används i olika delar av den spanskspråkiga världen.

Estaciones består av följande delar:

- Lärobok
- Lärarweb med översättning samt inläsning av texterna i boken, ljudinspelningar till hörövningarna samt facit. Dessutom innehåller lärarwebben prov som passar till varje kapitel, rekommendationer och idéer till fler övningar och aktiviteter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spanska 3 - Estaciones
  2. +
  3. ¡Vale! 7 Textboken inkl. ljudfiler och elevwebb

De som köpt den här boken har ofta också köpt ¡Vale! 7 Textboken inkl. ljudfiler och elevwebb av Örjan Hanson, Inmaculada Moreno Teva, Livia Ramirez Nilsen (häftad).

Köp båda 2 för 908 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »