Rovängel ; Mörklagd ; Död Mans Vinter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Drystoll
Antal sidor
764
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Upper Room förlag
Medarbetare
Englund, Ann-Charlotte (red.)
SAB
Hc
ISBN
9789188231390
Rovängel ; Mörklagd ; Död Mans Vinter (häftad)

Rovängel ; Mörklagd ; Död Mans Vinter

Häftad,  Svenska, 2018-10-22
278
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under en ständigt blodröd himmel, bredvid mörka skogar och farliga hav finns den snart tvåtusen år gamla staden, Drystoll. En stad, som med sin tunga och våldsamma historia för samman tre länder.

Arthus Dunkel har under större delen av sitt liv arbetat i staden och bär ryktet som en av de strängaste förhörsledarna. Här lever han ett liv, som han helt och hållet byggt upp på egen hand.

Dock skakas hans felfria tillvaro om under den årliga Höstfestivalen. Med nöd och näppe lyckas han bli en av de få som överlever den natt som blir en av de största tragedierna någonsin.

I en strid mot sin kvarvarande tid startar han en jakt på hämnd för sin mördade familj och förs då samman med en utstött yrkesmördare.

Hans liv blir däremot inte det enda som påverkas. En ilsken ängel, illvillig svartkonstnär, försvunnen prins samt en ung bonde får sina öden sammanflätade när Drystoll ställs inför ett större hot än vad någon först kunde ana.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rovängel ; Mörklagd ; Död Mans Vinter
  2. +
  3. 1873

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1873 av Lupina Ojala, Kristina Hård, Hans Olsson, Elisabeth Östnäs, Jorun Modén (häftad).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av S C Ödman