Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
581
Utgivningsdatum
2016-11-03
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789188261472
Belgravia (e-bok)

Belgravia E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-11-03
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Societetsliv i 1800-talets London av skaparen till Downton Abbey.

Belgravia är berättelsen om en hemlighet. En hemlighet som nystas upp bakom de eleganta portarna i Londons mest exklusiva kvarter. Det är 1800-tal moderna tider, då till och med en nouveau riche industrialist som James Trenchard och hans hustru Anne börjar få tillträde till de fina salongerna. Men vad har de för hållhake på Lady Brockenhurst, som tillhör en av landets äldsta familjer? Historien tar sin början kvällen innan slaget vid Waterloo 1815, på hertiginnan av Richmonds numera legendariska bal, där två familjers liv förändras för alltid ...

I Belgravia får vi följa relationer, ambitioner och romanser i societetens vackra salonger såväl som i tjänarmatsalen en trappa ner. Julian Fellowes, som ensam skrev alla avsnitt av Downton Abbey, lyckas än en gång fängsla oss med sin berättarförmåga.

Julian Fellowes är skådespelare, manusförfattare och författare. Han är mannen bakom succéserien Downton Abbey och har nominerats till åtta Emmy Awards, och dessutom vunnit en Oscar för bästa originalmanus (Gosford Park, 2002). Han har även skrivit romanerna Snobs och Past Imperfect.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julian Fellowes