Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
321
Utgivningsdatum
2017-11-08
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Hellberg
Originaltitel
I found you
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
186 g
SAB
Hce
ISBN
9789188261700
Jag fann dig (pocket)

Jag fann dig

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2017-11-08
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lisa Jewell är tillbaka med en pulshöjande bladvändare om hemligheter och minnesförlust!I East Yorkshire hittar den ensamstående mamman Alice en man på stranden utanför hennes hus. Han har inget namn, ingen jacka och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom till sitt hem. I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet känner hon sig fast i ett nytt land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att något kan bli värre meddelar polisen henne att hennes man aldrig ens har existerat. Två kvinnor, en man utan minne och tjugo år av hemligheter står i centrum av Lisa Jewells nya roman. En gripande bladvändare som är minst lika nervkittlande som hennes senaste bok Flickorna i parken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Jag fann dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Bokälskaren, 1 februari 2021

  Första boken jag läste av Lisa Jewell, tyckte om hennes sätt att skriva, en bra story lättläst och fängslande jag rekommenderar den.

 2. Jättebra!
  Fanny Elisabeth Ekberg, 28 augusti 2018

  Jag vet att många kritiserar det faktum att huvudpersonen helt huxflux bara bjuder in en främmande man i sitt hem, men jag köper det, det finns alla möjliga typer av personligheter i verkligheten också! Jag tycker boken är trovärdig och riktigt spännande. Dessutom oförutsägbar och riktigt känslosam på sina ställen. Jewell har gått från relationsförfattare till att skriva den perfekta blandningen av detta och spänningsthriller. Jag tycker hon gör det med bravur!

 3. Bladvändare
  marie kristianson, 10 juli 2018

  En superbra bok. När jag inte läste boken gick jag och funderade på den ända till jag plockade upp den igen.
  Den var lättläst och man kom snabbt in i de olika karaktärerna. Rekommenderas.

 4. Bra men enklare handling än vanligt
  Lotta, 6 mars 2018

  Mysig bok, lite förutsägbar. Även fast det var en bok av enklare slag så gillar jag hennes sätt att skriva på. Väldigt enkel för att vara skriven av Lisa. Men kommer så klart läsa nästa bok hon skriver.

 5. Kiosklitteratur
  Marie Halvardsson, 2 mars 2018

  Blev mycket besviken på denna bok som jag utifrån recensioner trodde var bra. Det är en banal kärlekshistoria och saknar helt all form av spänning.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell