Pi och powerbollarna. Ljudskurken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Pi och Powerbollarna (del 3)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
2017-10-30
Upplaga
1
Förlag
Fri Tanke Förlag
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Illustratör/Fotograf
Pauline Reuss
Dimensioner
285 x 215 x 10 mm
Vikt
432 g
SAB
uN
ISBN
9789188303066

Pi och powerbollarna. Ljudskurken

(8 röster)  |   Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-10-30
144
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
ISBN: 9789188303066 Utgivning: oktober 2017 Pi och powerbollarna Ljudskurken av Reuss, Pauline, Kjellberg, Karolina Ej utkommen ännuLägg i önskelistan Ljudskurken är tredje boken i den populära serien om Pi och Powerbollarna. Det är festival på ön men någon försöker att stoppa den. Med hjälp av Powerbollarna lär sig Pi om ljud och tillsammans ger de sig ut för att laga orkesterns förstörda instrument. Pi och Powerbollarna är en ny sagobokserie som på ett innovativt sätt lär barn om naturvetenskap och teknik. Den är kopplad till skolans läroplan och riktar sig till 3-7 år gamla barn. Projektet Pi och powerbollarna omfattar pedagogiska appar och sånger, en YouTube-kanal med experimentfilmer samt pyssel- och sagoböcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pi och powerbollarna. Ljudskurken
 2. +
 3. Pi och powerbollarna. Magnetfisket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pi och powerbollarna. Magnetfisket av Karolina Kjellberg, Pauline Reuss (inbunden).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Pi och powerbollarna. Ljudskurken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Kaffeläsaren, 29 november 2017

  Instrumenten är förstörda. Kommer Oi och vännerna hinna laga dem innan konserten?
  Ljudskurken är den tredje boken om Pi och Powerbollarna och den första boken som vi läser. Sonen tycker det är spännande med ljuden, hur de bara kan vara borta. Han tycker det är intressant när det berättas om ljudet i boken och blir så nöjd när skurken fångas och allt löser sig till slut. Jag tycker det är en snart idé att linda in teknik och naturvetenskap i boken, så barnen även får lära sig mer och väcka... Läs hela recensionen

 2. Häftiga illustrationer, kul fakta
  Gustav Anders Barck, 24 november 2017

  Riktigt kul bok som jag läser för min 3,5 åriga dotter. Hon gillar den men har inte riktigt fattat teorin ännu..jag använder boken för att introducera henne till naturvetenskap på ett lekfullt sätt.

 3. Vi har längtat efter bok 3
  Christina N, 13 november 2017

  Favorit-bokserien hos mina barn 3 och 5 år gamla! Illustrationerna är helt fantastiska och barnen letar små detaljer på varje bokuppslag med sådan nyfikenhet. Att de dessutom lär sig på vägen tycker jag som mamma är super. Kan med glädje rekommendera dessa böcker till båda pojkar och flickor! Tycker själv att naturvetenskap kan vara ganska så svårt att förklara för mina små men med dessa böcker blir det både enkelt och roligt Vi laddade dessutom ner tillhörande gratis app i helgen, succé!
  Kommer bli årets julkapp helt klart.

 4. Toppenbok!!
  Fan av Bnosy, 13 november 2017

  Har läst alla Pi och Powerbollarna böckerna men detta är min och min dotters (4år) favorit!! Underbart att kunna introducera sitt barn till naturvetenskap på detta roliga sätt!!

 5. Ljudskurken, ett maste för era barn!
  HRH, 13 november 2017

  Jag har läst all tre Pi bäckerna, dom är fantastiska! Barnen lär sig sa enkelt och snabbt om magnetism, material och nu i sista boken om ljud. Jag har en 4 och 6 aring, tack vara den gryma texten och fantastiska bilderna sa fick mina barn en förstaelse om dessa tre teman, nanting jag hade haft svart att lära ut själv. Ljudskurken har mina barn väntat pa länge, nu är den deras favorit! Spännande sagor som samtidigt lär ut naturvetenskap är genialiskt.

 6. Vilket roligt, lärande äventyr!
  Bea, 13 november 2017

  Så kul att äntligen få träffa en ny powerboll och läsa ytterligare en charmig, härligt illustrerad, rolig och lärande bok för mina barn. Som de längtat efter att träffa en ny powerboll och Yoki Ljud lär dem på ett underbart sätt om hur ljud fungerar. Något som kan vara ganska svårt att förklara men som vi omger oss av konstant.

  Denna gång är det konsert på ön men Pi och kompisar stöter på en mängd problem och det är osäkert om de kommer att kunna slutföra sin spelning.

 7. Kul och fin bok som lär små om ljud!
  Margareta, 13 november 2017

  Vilken kvalitet! Boken är rikt illustrerad och energin är hög när vi läser om Pi och Powerbollarnas senaste äventyr. Det händer mystiska saker på ön när förberedelser för den stora festivalen är i full gång. Men med hjälp av powerbollen Yoki Ljud så lyckas Pi tillsammans med sina vänner lösa problemen och musiken flödar ut över ön. Barnen älskar den lilla uppgiften i slutet som får dem att på ett nytt sätt tänka på det de lärt sig. Vi längtar redan efter nästa bok!

 8. Vilket ljudäventyr! Fyllt av musik, glädje!
  Anders, 8 november 2017

  Jag har läst de tidigare två böckerna, Magnetfisket och Vinterracet, för mina barnbarn och som vi har väntat på ännu en bok i serien om Pi och Powerbollarna. De är böcker av hög kvalitet, underhållnade och utbildande vilket jag inte kan få nog av.

  I Ljudskurken ska Pi uppträda på en festival men någon har saboterat alla instrument så de måste laga dem och få tillbaka ljudet. De testar, trixar och försöker men inte förrän de tar hjälp av Powerbollen, Yoki Ljud, så lyckas de. Dock for... Läs hela recensionen

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna